2777
2789
عنوان

بهترین مارک مینی واش

240 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

امکانش هست راهنمایی بفرمایید.

مینی واش بهترین مارکش چی بود خریدید و خیلی خوب کار میکنه؟

میشه چند تا لباس زیر انداخت برا شستن منظورم اینکه اصلا وزن کم مشکلی نداره براش؟حداقل تعیین نشده براش؟

ممنون.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
تمام اتوماتش را بگیر اگر قیمتش مهم نیست برات

ممنونم.میشه مزایاش چیه؟

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تمام اتوماتش را بگیر اگر قیمتش مهم نیست برات

شما چه مارکی پیشنهاد دارید؟

شما چه مارکی پیشنهاد دارید؟

مارک‌نمیدونم فریدولین را میدونم داره

که مارک خوبیه

مزیتش اینکه مثله لباسشویی بزرگهاس لباس را نیزاری داخلش خودش میشوره ابکش میکنه آبش را میگیره

تو باید در بیاری پهن کنی رو بند

اما ۲ قلوها باید بعد از شستشو در بیاری بزاری تو اون یه طرفش و آب را باز کنی روش چند بار آبش را عوض کنی بعد آب را قطع کنی و بزاری رو خشک کن تا آبش را بگیره خلاصه یکککم دردسر داره

۱ قلوهاش که دیگه داغونه