2777
2789
عنوان

تاثیر مدل مو روی چهره

529 بازدید | 14 پست

هیچ وقت تاثیر مدل مو رو دست کم نگیرید. مثلا خود من موهام ساده بود و صورتم رو خیلی دراز نشون میداد، ولی از وقتی ولف کات یا همون گرگی خودمون رو امتحان کردم به نظرم صورتم دلنشین تر شده👌🏻

و اینکه به نظر هر کسی هم تکیه نکنید.

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

من خیلی دوست دارم اما میترسم موهام دیگه بلند نشه 

چون رشد موهای جلوی سرم کمه

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی دوست دارم اما میترسم موهام دیگه بلند نشه  چون رشد موهای جلوی سرم کمه

این مدل مو قشنگه و تا زیر بغل هم میرسه. اگه تردید دارید اول ببینید بهتون میاد یا نه. برای رشد موهاتون دکتر رفتید؟

منم میخوام موهام رو کوتاه کنم شوهرم اصرار داره ولی خودم میترسم پشیمون بشم 

قبلش از چند تا ادم مورد اعتماد که نسبت به این مسائل اگاهی دارن سوال کنید به فرم صورتتون چی میاد. بعد مدل موهای مورد علاقتونو هم کنار هم بذارید.

منم موی بلند دوست داشتم و اعتراف میکنم گاهی دلم تنگ میشه، ولی واقعا قبل از کوتاهی ریزش شدید داشتم و واقعا یک روز هم نبوده که شونه من پر از مو نباشه.

این مدل مو قشنگه و تا زیر بغل هم میرسه. اگه تردید دارید اول ببینید بهتون میاد یا نه. برای رشد موهاتو ...

اره قشنگه دوستم انجام داد خیلی چهرش خوب شد

فکر می کنم چون صورتم لاغره بهم بیاد 

جلوی موهام به طور ارثی کمه 

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
اره قشنگه دوستم انجام داد خیلی چهرش خوب شد فکر می کنم چون صورتم لاغره بهم بیاد  جلوی موهام به ...

پس عالی میشه. اگه صورتتون گرد یا بیضی یا کشیدست احتمالش زیاده. و اینکه اگه صورتتون خیلی کوچیکه چتری نزنید همراهش‌. 

چتری هم اگه میزنید به ارایشگر بگید خیلی پر پشت نباشه، چون چتری این مدل مو نازک و ظریفه.

پس عالی میشه. اگه صورتتون گرد یا بیضی یا کشیدست احتمالش زیاده. و اینکه اگه صورتتون خیلی کوچیکه چتری ...

مرسی 🤍

چتری دوست دارم اما صورتم کوچیکه کلا محو میشم 😂

دیدم از این چیزا سر در میاری خواستم ببینم شدنیه یا نه خودمو اینجوری حس میکنم تو آینه گفتم بپرسم ببی ...

ببینید از لحاظ منطقی امکان نداره همچین چیزی باشه. 

اگه حس میکنید زشت هستید احتمالا تا الان مدل مو یا استایلی رو پیدا نکردید که بهتون بیاد. منم مثل شما چنین تفکری داشتم ولی از وقتی سلیقمو کشف کردم احساس بهتری نسبت به خودم دارم. 

هر انسانی زیبایی خودشو داره، هر کیی هم قادر نیست این رو درک کنه.

بنابراین شما به فکر یه تحول مثبت توی زندگیتون باشید. حتی اگه یه چیز کوچیک مثل اصلاح صورت باشه، یا یه اگه چیز مهم مثل انتخاب دکوراسیون باشه.