2777
2789
عنوان

چی بفروشم سود کنم

2085 بازدید | 15 پست

سلام خانومای خانه داری که برا خودتون در آمد دارید چه کاری رو پیشنهاد میکنید به جز لباس فروشی 

من شرایط مغازه زدن ندارم میخام تو خونه کسب درآمد داشته باشم 

گل سر کش مو هد 

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه یعنی ؟عمده از کجا بیارم

عالیه

دیوار کلی گذاشتن زیور آلات هم دارن کیلویی

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
عزیزم کجا اوردی،اینستا؟ چه پیج های پیشرفته ان تو جوراب؟

نه تو دیوار میفروختم یه مدت هم شلوار میفروختم که فروشش خوب بود ولی واقعا با سود کم میفروختم دیدم نمیصرفه برا همون دیگه زده شدم 

ممنون حتما نگا میکنم دیوارو

بیرون نمیتونی کار کنی؟

نه بچه کوچیک دارم 

پس همون زیور آلات سنجاق اینا بیاری انلاین شاپ بزنی بهتره