2777
2789

خدا لعنتش کنه:) ازش نمیگذرم تاحالا چندبار بدجور مسخرم کرده… من همیشه از سن پایین اهل ورزش بودم اما امسال چون میخواستم کنکور بذم وقت نکردم رژیم و ورزش خیلی رعایت کنم:) دست خودم نیست ژن چاقی خودشونه قلبم خیلی شکست…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم ژن لاغری نداریم عزیزم بیخیال

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

وا چه اشکالی نداره پدر من بهم میگه شتر با اینکه هیکلی هم ندارم من به حساب شوخی میخندم

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

هیچ پدری بد بچه اش رو نمیخواد..

این روزا انقدر فشار اقتصادی و.. زیاده که که اینجور رفتار ها برچسب طبیعی بهشون خورده..

حق داری ناراحت باشی،ولی ناراحت نباش چون پدرته و پدرت دوستت داره❤️

حق داری ناراحت شی 

حرف خوبی نبوده 

ولی لعنتش نکن برای همچین مسائل نفرین نکن 

غصه نخور بعد از کنکور که ان شاالله قبول شدی سریع لاغر میشی 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن