2777
2789

💚میلاد کریم اهل بیت ، #امام_حسن مجتبی علیه السلام مبارک💚

🌸✨در کنار هم به نیت برآورده شدن حاجات شما بزرگواران و همه ی عزیزانی که در این طرح شرکت میکنند، نفری یک دور تسبیح صلوات با عجل فرجهم قرائت کنیم✨🌸

🟢در اجر نشر این طرح بزرگ سهیم باشید و این پیام را برای عزیزان خود ارسال بفرمایید👌

♥️قابل دانستید شفای بیمار ما را هم دعای ویژه بفرمایید♥️

هرکسی قرائت میکنه یا لایک بفرمایید و یا بنویسید

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند

سهیلا جانم .قبول باشه ان شالله آقااباعبدالله الحسین هر چ سریعتر شفای بیمارتونو بدن و خودتم عاقبت بخیر بشی ..گلم منم سهیلام برای جور شدن ازدواجم با شخصی ک دوسش دارم دعا کن .التماس دعا🤲

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سهیلا جانم .قبول باشه ان شالله آقااباعبدالله الحسین هر چ سریعتر شفای بیمارتونو بدن و خودتم عاقبت بخی ...

از شماهم قبول باشه عزیزم.الهی حاجت روا باشید.ان شاءالله دوستان هم حاجتتون را میبینند و دعا میکنند

از شماهم قبول باشه عزیزم.الهی حاجت روا باشید.ان شاءالله دوستان هم حاجتتون را میبینند و دعا میکنند

ان شالله همگی حاجت رواییتون رو از خدا و آقا امام حسین عیدی بگیرین🌼

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
ان شالله همگی حاجت رواییتون رو از خدا و آقا امام حسین عیدی بگیرین🌼

دعوت می کنم به آخرین تاپیکم سر بزنید بزرگوار و با جمع هزاران نفر همصدا بشید.