2777
2789

فرض کنید مثل همه جا پول میگیرید و قرار نیست مفید و رایگان باشه 

چه کارایی رو انجام میدین ؟ 

شخصا با شستن و تمیز کردن و پختن مشکلی ندارم 

اما اگر جورابای برادر شوهرتون رو هم بدن شما بشورید چه حسی بهتون دست میده ؟ 

از شوهرتون می‌پرسید اینکارو انجام بدین ؟ 

یا انجام میدین 

حس اینکه شوهرتون نا راضیه جوراب برادرش رو بشورید اذیت نمیکنه شما رو ؟ از نظر وجدانی ؟ 

دنیا چو رباط و ما بر اون میهمانیم پر غُره نشو که ما بر آن می‌مانیم ، بسی تیر و اردیبهشت و دی ماه بیایند که ما خاک باشیم و خشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خونه جاریت نرو 

اینکه شغلت هست و آبرومندانه همه قبول دارن 

ولی بهتره نری چون ممکنه حرف در بیاره

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
دیگه انقد خودتو کوچیک نکن مگه جاری کیه ؟

ما همه آدم هستیم 

بعضی ها برای گذران زندگی نیازمند کار هستند 

دزدی که نمیتونن بکنن 

دنیا چو رباط و ما بر اون میهمانیم پر غُره نشو که ما بر آن می‌مانیم ، بسی تیر و اردیبهشت و دی ماه بیایند که ما خاک باشیم و خشت
ما همه آدم هستیم  بعضی ها برای گذران زندگی نیازمند کار هستند  دزدی که نمیتونن بکنن

الان همه کار می‌کنند 

هم زن هم مرد هم بچه هاشون 

ولی خونه جاریت نری بهتره 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
به نظرم خونه جاریت نرو  اینکه شغلت هست و آبرومندانه همه قبول دارن  ولی بهتره نری چون ...

اگر خیلی خواهش کنند چی !؟ 

من بیشتر عذاب وجدان دارم چرا از شوهرم اجازه نگرفتم 

احساس میکنم بهش خیانت کردم 

تف به اون برادری که میدونه برادرش نیاز داره ولی کمک نمیکنه و میگه زنت بیاد خونمو تمیز کنه

چی بگم 

کاش خدا به آدم ببخشه بی منت و بدون بازخواست 

اگر خیلی خواهش کنند چی !؟  من بیشتر عذاب وجدان دارم چرا از شوهرم اجازه نگرفتم  احساس میک ...

الان رفتی انجام دادی؟ یا میخوای بپرسی که بعدا بری؟ 

اگه انجام دادی که دیگه ما چی بگیم 

ولی اگه نرفتی به نظرم قبول نکن 

به هر حال جاریه، حرف در میاره 

همسرم به جاطر همین چیزا نارحت میشه

اولا کار کردن عیب نیست من جای شما نیستم بدونم وقضاوت کنم ولی جوراب شستن برادرشوهر این ی قلمو خداوکیلی بیخیال شو

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

الان رفتی انجام دادی؟ یا میخوای بپرسی که بعدا بری؟  اگه انجام دادی که دیگه ما چی بگیم  و ...

رفتم 

دفعه اولم نیست 

اون توضیحات که گفتم رایگان کار نمیکنید و این حرفا واسه این بود ممکنه سوال پیش بیاد 

منتها از اینکه اون لباس رو شستم عذاب وجدان گرفتم 

حس میکنم این کاریه که زن برای شوهرش باید انجام بده 

نه مرد دیگه 

احیای میکنم خیانت کردم 

آلوده شدم 

بغض کردم دارم خفه میشم 

دلم واسه شوهرم خیلی میسوزه 

انگار خدا ازم متنفر شده