2777
2789

توی نی‌نی سایت خیلی دیدم که همش تاپیک میزنن نامزدم اینجور بهم گفت و خانوادش و... بابا بیخیال چجوری روی خودمون کار کنیم که مستقل و شاد باشیم؟

گفتن هر نکته‌ای در رابطه با تاپیک مذکور خالی از لطف نیست🌱

Medical doctor

ازدواج نکن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حوصله نداشتی، اینترنت گوشیت رو خاموش کن؛

اگه شخصیتت مثل بقیه نیست به خودت اعتماد کن؛

اگه کسی بهت حس بدی میده، جواب پیامهاش رو نده؛ 

اگه بودن تو جمعی آزارت میده، اونجا رو ترک کن؛ اگه لازمه گریه کن، نیازی نیست همیشه قوی باشی؛ 

تو حق اینو داری که هر وقت دلت خواست تو خودت باشی و با یه انرژی مضاعف به زندگی بگردی!

پس زیاد به خودت سخت نگیر رفیق. 

این متن رو دوست داشتم

یادآوری:

-تو سزاوار رابطه ای هستی که بهت اجازه بده در طول شب با آرامش بخوابی ،.علاقه ومحبت کافی دریافت کنی، ایراداتت وتفاوتات درک بشه وبهش احترام  گذاشته بشه، از اضطرابت کم کنه وبه رشد وپیشرفتت کمک کنه،اگه غیر ازاینه، لطفا رهاش کن،چون داری وقتتو هدر میدی 

و همینطور این.

اوکی ولی چرا😂؟

ک شاد باشی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

قانونِ شيمى ميگه؛

اگه شما در يك حلّال،

بيشتر از ظرفيتش حل شونده بريزيد،

اون محلول «سیر» ميشه و

اصطلاحاً حل شونده رو بالا مياره ...!

آدما هم همينن،

اگه بيشتر از ظرفيتشون،

براشون زمان بذارى ...

تورو پس ميزنن و

خوبياتو بالا ميارن رو صورتت ...🤌🏻🩵

میدونی یه دختر با عزت نفس، چطور رفتار میکنه ؟!

۱- به کار کردن و مستقل بودن از نظر مالی، خیلی ارزش قائله.

۲- دوست داره تصمیمات زندگیش رو خودش بگیره، بجای اینکه مدام بهش بگن چه کاری خوبه، چه کاری خوب نیست.

۳- خوشش نمیاد که خودشو بزنه به ضعیف بودن و وابستگی، که بهش توجه بیشتری بشه.

۴- داشتن یه رابطه خوب و ازدواج موفق، هدف نهایی زندگیش نیست، بلکه بخشی از اهدافشه.

۵- صرفا برای اینکه تنها نباشه و یکی باشه کنارش، تن به هر رابطه ای، با هر آدمِ نامناسبی نمیده، بلکه معیارهای خاصی داره.

یادتون باشه که یه دختر قوی و مستقل، یه جامعه قوی و مستقل رو تشکیل میده...

ازدواج بعد از سی سالگی بازم قشنگه،

بچه‌دار شدن بعد از سی و پنج سالگی همچنان ممکنه، خانه خریدن بعد از چهل سالگی هنوزم کار بزرگیه ؛ پس اجازه ندید افکار پوسیده‌ی دیگران مسیر زندگیتون رو تعیین کنه.