2777
2789

سلام بچه ها.من بعد زایمانم خیلی زیر بغلم تیره شد.قللا هم بود ولی خیلی کم .الان خیلی زیاد شده.درمان کرم های مختلف رو انجام دادم نمی‌دونم سدر و چند تا چیز .ولی تغییر نکرد .الان بین سرم کلایکولیک اسید اردینری و کرم acm ضد لک فرانسوی موندم کدوم بهتر تاثیرگذار هست.فقط می‌دونم کلایکولیک اسید برای زیر بغل هم استفاده کردن ولی اون کرم ضد لک که قوی ترین هست نمی‌دونم برا زیر بغل بشه یا نه.

ممنون میشم اگر تجربه ای دارید باهام در میون بذارید 

انسانم‌ آرزوست.  

کرم‌تیرگی نواحی ژیناژن خیلی تعریفشو‌دادن بنظرم بگیر ارزونم هست

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشابه این یکی استفاده کردم اصلا خوب نبود .حتی بعد اون بدتر شد .میترسم اینم همون جور باشه.خودت استفاد ...

من نه .ولی تعریف زیاد شنیدم 

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏