2777
2789

من حدود دو سه سال با اقایی در ارتباط بودم همه جکوه پاوبه پاش موندم خانوادشم در جریان بودن یه بار که اومد خواستگاریم خانوادم مخالفت کردن و گفتن انگار معتاده و هیچی از خودشم نداره باداین حال قرار بود شرایطو درست کنیم سه ماه پیش گفت من دیگه نیستم و نمیتونم چون برادرم فهمیده تو قبلا با کس دیگه درارتباط بودی و اینجوری به دوتامون سخت میگذره و ابرو پیش خانوادم نداری دیگه وقتی باخانوادش تماس گرفتم گفتن از روزی که خانوادت ردش کردن معتاد شده و راه برگشتی نداره.حالا بعد سه ماه دامادشون زنگ زده میگه پیامتووتو گوشی زنم دیدمدعذاب وجدان گرفتم اینو بدون معتاد نشده و پای کس دیگه درمیانه پای یه دختر که قبلا خواستگاریش کرده و ندادن یهش حالا بیوه شده میخواد بگیردش توروخدا شما برداشتتون چیه دارم دیوونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میگفتی برام اهمیتی نداره چون رابطه ما تمام شده ست اصلا بوی خیرخواهی نمیده حرکت دامادشون

دقیقا همینو گفتم گفت فقط از رو عذاب وجدان گفتم تا درجریان باشی 

فقط میتونم بگم دوام بیار و فکر نکن باختی ب حرفم گوش کن منم ب حرف خانوادم گوش نکردم با عشقم ازدواج کردم اما مثل سگ پشیمونم عشق و عاشقی برا دو روزه بی پولی ک بیاد وسط خودتم نمیشناسی ب عنوان یک خواهر بهت میگم دور این پسرو خط بکش بزار بره با هر کسی ک دلش میخواد تو بشین گریه کن زاری کن اما بلند شو و این آدم رو از زندگیت پرت کن بیرون جواب اون مرده ک پیام داده رو هم اصلا نده

فقط میتونم بگم دوام بیار و فکر نکن باختی ب حرفم گوش کن منم ب حرف خانوادم گوش نکردم با عشقم ازدواج کر ...

منم دورشو خط کشیدم ولی حرفای دامادشون منو برد تو فکر گفت میخواد با دختری که قبلا بهش ندادن ازدواج کمه اون دختر الان بیوست اینارو دادمادشون گفت