2777
2789

شوهرم الان دوروزه خونست بعدش نیست میاد از سرکار خسته کوفته زیاد غذا بلد نیست چطور من این ۹ ماه رو بگذرونم خدایا 😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد ک استراحت مطلف شدی؟ من یکم وای میستم کمرم از شدت درد میسوزه    و فقط میخابم   &n ...

یهو ۴ صب درد شدیدی گرفتم انگار داشتم سنگ دفع میکردم رفتم دسشویی لخته و خون دفع کردم فکر کردم سقط کردم رفتم بیمارستان سونو شدم هماتوم دارم از دیروز میرم دسشویی هنوز لخته های کوچیک و خون دفع میکنم گفتن فقط برو دسشویی بیا استراحت مطلقی و دوتا شیاف هم بزار

یهو ۴ صب درد شدیدی گرفتم انگار داشتم سنگ دفع میکردم رفتم دسشویی لخته و خون دفع کردم فکر کردم سقط کرد ...

استراحت کن واقعا  دور از جوووون از دست دادن خیلی سخته! شده نخوری و  گشنگی بکشی لستراحت کن   بقول شوهر من میگفت   هیچ کس بعدا نمیگه خونت کثیف بود  همه میگن دور ار جون عرضه نداشت بچشو نگه داده!

منم ققط برای دست شویی بلتد میشم و همش درازکشم  اشپزخونه پر ظرف  کثیف و حتی  ی ظرف نیس توش چیزی بخورم   توان خم شدن ندارم بزارمشون تو ماشین! 

گفتم اخر هفته کمکی  میگیرم   ب دوستی کسی بگو بیاد کمکت کنه  تا خونریزی فعلا بند  بیادش