2777
2789
عنوان

با شوهرم چیکار کنم

1406 بازدید | 62 پست

سلام 

خیلی ناراحتم و اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

خیلی خسته شدم از اینکه از شوهرم محبت بخوام 

از اینکه وقتی میخوام کنارش دراز بکشم یا بخوابم میگه گرممه ( یعنی بغلش نکنم و نکنه) 

از اینکه ۱ ساله رابطه نداریم 

از اینکه فقط محبت میکنم و نمیبینم 

از اینکه اینقدرررر آدمه سردی هست 

مثل خودش هم باهاش رفتار میکنی بهش برمیخوره ک چرا بی حالی و....

دلم محبت زیادتری میخواد 

و حس میکنم از سمتش اصلا راضی نیستم و نگاهامم بهش عوض شده دیگه با ذوق نگاه نمی‌کنم 

و دیگه حس میکنم براش اونقدری جذاب نیستم

خیلی نیاز به دردو دل داشتم 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

میگن اگه رابطه دوهفته نداشته باشین خطرناکه و باید به فکرش باشین تو میگی یکسالللل😐

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولم اینطوری بود؟

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
میگن اگه رابطه دوهفته نداشته باشین خطرناکه و باید به فکرش باشین تو میگی یکسالللل😐

یکسال رو ک آروم نبودم حرفامو زدم و دکتر هم رفته اما فعلا ک بی نتیجه بوده

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

شاید طبع بدنش سرده چون ادم وقتی طبع بدنش سرد باشه همش بی حال و بی حوصله اس یه مدت سردیجات رو بهش نده کمتر کن گرمیجات رو بهش بده ببین چطور میشه با یه مشاور هم صحبت کن مشاور خووب نه اینایی که بدرد نخورن تا هنوز میگی بسم الله میگه طلاق تحقیق کن مشاوره درست حسابی برو باهاش مشورت کن ازش مشورت بگیر