2777
2789

۵ تومن داره فعلا کاریش نکردم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودِ بچه خرج می کنیم.اگر بالای ۶_۷سال باشه که مثلا موقعی که باهاش بریم بیرون از چیزی خوشش بیاد میگیم با عیدی ات اینو بخر اگر کوچیک تر باشه که بستگی داره. ممکنه مثلا لباس یا یه چیز ضروری بخواد و با عیدی اش می خریم براش اگر نه که براش پس انداز می کنیم.

وای منم700🙄😅می‌خوام باهاش دلمه درست کنم 😑😑😑🤣🤣🤣

عیدی شگونه دیگه براش اسباب بازی بخر 😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

وای منم700🙄😅می‌خوام باهاش دلمه درست کنم 😑😑😑🤣🤣🤣

😂😂😂 واقعا ۷۰۰ پولی نیس الان ما فامیلامون بعضیاشون ده تومنی دادن اگه ۵۰ یا ۱۰۰ میدادن بیشتر میشد البته بگم این عیدی رو تو یه روز جم کردیم چون همه فامیلا خونه مادربزرگم بودن

کاربر قدیمیم
😂😂😂 واقعا ۷۰۰ پولی نیس الان ما فامیلامون بعضیاشون ده تومنی دادن اگه ۵۰ یا ۱۰۰ میدادن بیشتر میشد ا ...

عزیزمممممم😅😅😅😅😅😅خب بیشتر میشه دیگه،،مام هنوز خیلی جاها نرفتیم،،،

ما همه 100 دادن و 50