2777
2789
عنوان

کمکم کنید

207 بازدید | 28 پست

من دخترم و 14 سالمه دوساله که تو فکر خرید خرگوش هستم و پول های لازم برای خرید را هم جمع کرده ام اما مادرم بنا به هر دلیلی مرا مورد ازار و کتک قرار میدهد و الان که من میگویم خرگوش میخاهم مرا کتک میزند از ترسش به حمام فرار میکنم و در را قفل میکنم بهم میگوید که بیا بریم بخریم تو یکبار زنده ای و اسکالی ندارد وقتی بیرون می ایم با کمربند مرا به شدت مورد کتک قرار میدهد وو با شال راه های تنفسم را میگیره میگه میکشمت بابام اجازه نمیده اما وقتی پدرم میرود سرکار بشدت مرا کتک میزند و واقعا درد میکشم و طوری رفتار میکند که انگار حق با اون هست. و میگوید ازروی تورا همه جا میبرم من واقعا از زندگی خسته شدم و افردگی گرفتم چیکار کنم لطفا کمکم کنید

سیندرلا امروزی کشف شد😐😂

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیه

💔یا حسین اگه واقعیه حتما به پدرتون بگین مادرتون باید بره روانپزشک از نظر روانی دیوونه هست خدایی نکرده جونتون و سلامتیتون در خطره حتما به پدر محترم بگید که در جریان قرار باشن هیچ پدری نمیتونه کتک خوردن دختر بچه خودص رو تحمل کنه😭، انشاالله مشکلتون حل شه

هننن؟

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.