2777
2789

خیلی غم دارم  کاش جدا نمی‌شدم کاش... حیف هیچ راهی ندارم

سخت ترین قسمتش اینه ک حتی مادرتم بهت بگه لطف کردم خونم راهت دادم ...

دلیل جداییم اعتیاد و دروغاش بود فکر میکردم راه درسته اما زندگی خیلی بیرحمه دلم تیکه تیکس.

ترو خدا شمارو ب این شبای عزیز قسم دعا کنید یا معجزه شه شوهر سابقم برگرده یا خدا ی بخت خوب نسیبم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جداشدم بااینک عروسی نکرده بودم 

ولی وضعیتم ناجوره 

خیلی اذیت میکنه خیلی چیزا منو

مثلا اینک قسط وام ازدواجم انداختن عهده خودم

میگم خب فک کنید خونه شوهرمم نمیومدی ک اونجا ازم قسط بگیری 

فک کن منم عین دخترای دیگت سر زندگیمم

ینی درکل شاغل نیسم ولی قسط میدم چشونه خداداند

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

امیدوارم یه آدم درست سر راهت قرار بگیره 

برای همینه همیشه قبل اینکه بگم کسی طلاق بگیره اول ازش میپرسم ببینم خانواده حامی و خوبی داره یا نه 

طلاق وقتی خانواده خوبی نداری مثل اینه از چاله در بیای بیافتی تو چاه 

فقط تو رو خدا یکم تحمل کن آدم درستی انتخاب کنی وگرنه زندگی بعدیت هم بدباشه دیگه هیچ راهی نداری

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

عزیزم دعا نکن همسر سابقت برگرده اگ خوب بود جدا نمیشدی ، اگ معتاد بود و دروغگو پس میخایش چیکار ؟ انشا…هرچه زودتر اوضاعت بهتر بشه. بهتره بفکر یه شغل هرچند پارت تایم باش کم کم میتونی خودتو‌جمعو‌جور کنی .