سلام دوستان من این تاپیک میزنم ک بهتون هشدار بدم نه پول نه وقتتنو صرف این شرکتها نکنید حواستونو جمع کنید ،این شرکت ها به نیت استخدام زنگ میزنن و میگن باید فلان دوره مارو (حالا چه طراحی سایت چه سئو سایت) بگذرونید به اسم کارآموزی و این دوره مبلغش سه ملیون اما چون ما شمارو انتخاب کردیم و تعداد محدود به قیمت یک ملیون میتونید ثبت نام کنید و بعد این دوره استخدام داریم ،درصورتیکه شما بعد گذروندن دوره یه آزمون خیلی سخت ک سوالاتش تو دوره نبوده ازتون گرفته میشه و نمره قبولیشم حتما باید 90به بالا بشه ک دور از عقله ،در کل استخدامی هم در کار نیست ،خودشون اومدن دوتا تاپیک زدن و با ممبرهای ساختگی از شرکت تعریف کردن گولشونو نخورید وقت و پولتون هدر ندین.
بنظرتون راست میگه یانه؟ من نصف مبلغ رو دادم موندم بقیه اش رو هم بدم یا نه، من دیدم انلاین و حضوری شر ...
دقیقا...شرکتکنندهها خیلین...
آموزش ما از فروردین شروع شده بود، حدودای ۱ماه پیش تموم شد...چه تندتند دارن پشتسرهم کلاس برای استخدام برگزار میکنن...واقعا این همه استخدامی دارن آخه؟🙁دور از عقل به نظر میاد...مگه چقدر استخدامی میخوان
منم دورشون رو ثبت نام کردم دوره خوبیه ولی کلی تمرین سخت داره که بسیار وقت گیره و باید انجام بدین و یک آزمون فوق العاده سخت. الان قبولی آزمونشون از ۷۰ درصد به بالا شده من دفعه اول قبول نشدم ولی دفعه دوم قبول شدم بعد از اینکه با گذشته مدت زمان زیاد و انرژی بسیار زیادی تونستم قبول بشم یه سری تسک بود که باید انجام بدی شامل اینکه میری جاهای مختلف ثبت نام میکنی و از این شرکت تعریف میکنی( یعنی هر جایی تعریف دیدین فیکه) .بعد نوشته تیکت بزنید برای استخدام که خوب اصلاً هیچ تیکتی فعال نیست و اولاً کلی باید بگردی به این به این و اون پیام بدین که من ازمون رو قبول شدم تازه میگن که باید یه پروژه براشون بفرستی که اصلاً تو کلاسها حرفی ازش نزده بودن یعنی پروژه بود ولی داخل همون تمرینها ارسال میشد دیگه اینکه بعداً یه پروژه جامعی بفرستی رو از قبل نگفته بودن بعد از کلی وقت گذاشتن از ارسال پروژه بررسی میکنند و بعد یه پروژهای بهت پیشنهاد میدن که تازه دو ماه باید بدون حقوق براشون کار کنیم و احتمالاً بعداً کلی ایراد میگیرند که استخدامت نکنن.