2777
2789
عنوان

⛔شرکت هرمی چکاوک شهر ،کلاهبردارن ،گولشونو نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون راست میگه یانه؟ من نصف مبلغ رو دادم موندم بقیه اش رو هم بدم یا نه، من دیدم انلاین و حضوری شر ...

دقیقا...شرکت‌کننده‌ها خیلی‌ن...

آموزش ما از فروردین شروع شده بود، حدودای ۱ماه پیش تموم شد...چه تندتند دارن پشت‌سرهم کلاس برای استخدام برگزار میکنن...واقعا این همه استخدامی دارن آخه؟🙁دور از عقل به نظر میاد...مگه چقدر استخدامی میخوان

بله موقع بارگذاری دورها هم ازتون اسم و شماره تلفن نزدیکان یا دوستانتون می‌خوان ک شغلی ندارن و به اون ...

سلام عزیزم خوبی امروز با منم تماس گرفتم به اسم کاراموزی گفتن اول باید دوره شرکت کنی به شما مدرک دادن؟ چه مدرگی بود؟ و اینکه اموزشهاشون‌به دردتون خورد؟

منم دورشون رو ثبت نام کردم دوره خوبیه ولی کلی تمرین سخت داره که بسیار وقت گیره و باید انجام بدین و یک آزمون فوق العاده سخت. الان قبولی آزمونشون از ۷۰ درصد به بالا شده من دفعه اول قبول نشدم ولی دفعه دوم قبول شدم بعد از اینکه با گذشته مدت زمان زیاد و انرژی بسیار زیادی تونستم قبول بشم یه سری تسک بود که باید انجام بدی شامل اینکه میری جاهای مختلف ثبت نام می‌کنی و از این شرکت تعریف می‌کنی( یعنی هر جایی تعریف دیدین فیکه) .بعد نوشته تیکت بزنید برای استخدام که خوب اصلاً هیچ تیکتی فعال نیست و اولاً کلی باید بگردی به این به این و اون پیام بدین که من ازمون رو قبول شدم  تازه میگن که باید یه پروژه براشون بفرستی که اصلاً تو کلاس‌ها حرفی ازش نزده بودن یعنی پروژه بود ولی داخل همون تمرین‌ها ارسال می‌شد دیگه اینکه بعداً یه پروژه جامعی بفرستی رو از قبل نگفته بودن بعد از کلی وقت گذاشتن از ارسال پروژه  بررسی می‌کنند و بعد یه پروژه‌ای بهت پیشنهاد میدن که تازه دو ماه باید بدون حقوق براشون کار کنیم و احتمالاً بعداً کلی ایراد می‌گیرند که استخدامت نکنن.

منم دورشون رو ثبت نام کردم دوره خوبیه ولی کلی تمرین سخت داره که بسیار وقت گیره و باید انجام بدین و ی ...

خیلی کلاهبردارن آشغالن به معنای واقعی حرامزاده هستند من یکسال از عمرم حروم شد