2777
2789

سلام دوستان من این تاپیک میزنم ک بهتون هشدار بدم نه پول نه وقتتنو صرف این شرکت‌ها نکنید حواستونو جمع کنید ،این شرکت ها به نیت استخدام زنگ میزنن و میگن باید فلان دوره مارو (حالا چه طراحی سایت چه سئو سایت) بگذرونید به اسم کارآموزی و این دوره مبلغش سه ملیون اما چون ما شمارو انتخاب کردیم و تعداد محدود به قیمت یک ملیون میتونید ثبت نام کنید و بعد این دوره استخدام داریم ،درصورتیکه شما بعد گذروندن دوره یه آزمون خیلی سخت ک سوالاتش تو دوره نبوده ازتون گرفته میشه و نمره قبولیشم حتما باید 90به بالا بشه ک دور از عقله ،در کل استخدامی هم در کار نیست ،خودشون اومدن دوتا تاپیک زدن و با ممبرهای ساختگی از شرکت تعریف کردن گولشونو نخورید وقت و پولتون هدر ندین.

کلا هر جا هرمی بود و ب سبک زیر مجموعه گیری فقط باید فرار کرد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

کلا هر جا هرمی بود و ب سبک زیر مجموعه گیری فقط باید فرار کرد

بله موقع بارگذاری دورها هم ازتون اسم و شماره تلفن نزدیکان یا دوستانتون می‌خوان ک شغلی ندارن و به اونا هم دوره رو بفروشن به اسم استخدام 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تقریبا اینجوری شدم البته ن از اینجا یجا دیگ دوره ادمینی خریدم میگف همه چی اموزش میدیم ولی فقط ادیت عکس اینارو اموزش داده بود برای ادمینی چیزای دیگه که مهم بودو نه بعدشم تست میخان تست چجوریه  ی ربع برای پنجاه تا سوال ک اصلا اموزش ندادن😐ی ربع برای نمونه کار استوری موشنو بنر بن اینا درست کنی بفرستی من تست اول رد شدم گف بعدن میگیرم ولی نگرفت کلا دست ب سرم کردن یبار گفتن تست نمیخاد یبار گفتن حالا بذار ببینیم قبولی یا ن یبار گفتن بیا تست بده کلا مسخره گرفته بودن منو اذر ماه دوره خریدم اموزش دیدم ولی تا اسفند منو بلاتکلیف نگه داشتن😑

منم تقریبا اینجوری شدم البته ن از اینجا یجا دیگ دوره ادمینی خریدم میگف همه چی اموزش میدیم ولی فقط اد ...

اتفاقا این شرکت دوره ادمینی هم داره،زمان امتحان خیلی کم و سوالاش هم از قصد سخت میدن ک بعدا بگن خودت قبول نشدی، استخدامی ندارن اصلا ،فقط می‌خوان پول دوره بگیرن 

سلام من چکاوک شهر ثبت نام کردم فعلا نصف مبلغ رو دادم هرچی پول داشتم دادم به اونا توروخدا جوابمو بدین ...

اره من با مخمری کلاس دارم یه تومن گرفت 

امروز البته ادعا می کرد اندازه همه بچه های دوره پروژه داره 

اره من با مخمری کلاس دارم یه تومن گرفت امروز البته ادعا می کرد اندازه همه بچه های دوره پروژه داره

بنظرتون راست میگه یانه؟ من نصف مبلغ رو دادم موندم بقیه اش رو هم بدم یا نه، من دیدم انلاین و حضوری شرکت کننده هاش خیلی بودن

بنظرتون راست میگه یانه؟ من نصف مبلغ رو دادم موندم بقیه اش رو هم بدم یا نه، من دیدم انلاین و حضوری شر ...

منم مثل تو الان دارم دوره می بینم به چشم کلاس اموزشی نگاش می کنم.  باید بچه هایی که قبلا دوره رو رفتن جواب بدن