2777
2789
عنوان

خسته

50 بازدید | 6 پست

ما اول زندگی جمع کردیم رفتیم یه شهر دیگه دور از خونواده هامون

پدر شوهرم توو ساختمونش یه واحد برای همسرمم ساخته بود

انقدر ۳ سال هی خواهش کردن من اواسط بارداریم خر شدم اومدم

الان دخترم ۴ ماهشه

روزی هزار بار میگم غلط کردم

خیلی اذیت شدیم… هم من هم همسرم

خیلی خسته م …

تصمیم گرفتیم از اینجا بریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اذیت میشی؟ میان پیشتون ؟ یا اونجا کسی اذیتت میکنه؟

خیلی جنی و مودین ، الکی باهات قهر میکنن ، دو تا خواهر شوهر دارم ، یکی مجرده و ایران نیست یکی همینجاس و متاهله و یه بچه داره

یهو مادرو دو تا دختر همدست میشن الکی باهات قهر میکنن

یه جو مسموم و مسخره… 

خیلی جنی و مودین ، الکی باهات قهر میکنن ، دو تا خواهر شوهر دارم ، یکی مجرده و ایران نیست یکی همینجاس ...

اگه این حالات جنی که میگی قبل از اینکه بیای پیش اینها تجربه نکردی، و الان ترس و اضطراب اومده توی زندگیت، همین الان فرار کن برو. آپارتمان کلید نخورده و پول و سفر خارج از کشور خوشبختی نمیاره. ببین این قهر کردن ها بوی بدی میدها. کسی که با عروس خودش قهر میکنه در بهترین حالت میخواد واسه پسرش یک زن دیگه بگیره.. یک موقع نیان توی آشپزخونه ات قاطی نمک و ادویه جات چیزی بپاشن

اگه این حالات جنی که میگی قبل از اینکه بیای پیش اینها تجربه نکردی، و الان ترس و اضطراب اومده توی زند ...

نه حرف یه زن دیگه و اومدن توو خونم نیست … از این کارا نمیکنن ، اذیت و ازار هاشون یه مدل دیگه س  که من و همسرم سر کاراشون حالمون بده