2777
2789

بچه ها تو دوره عقدم

مادر و پدرم یه دست کامل برای عیدم خریدن . به شوهرم نشون دادم (تن زدم)اولش جلوی مادرم چیزی نگفت 

ولش شب پیام داد حس کردم کوتاهه! 

بهش توضیح دادم که روی با..ن افتاده با شلوار کارگو هم قراره پوشیده بشه کوتاه نیست . اونم اوکی داد

تا رسید و وقتی که رفتیم خونه خالش من این لباسو پوشیدم 😒 مادرش خیلی تو خشتکم نگاه میکرد به شوهرم گفته بود این لباسش کوتاهه 

شوهرمم بهم منتقل کرد 😕 الان امشب باز همگی افطار خونه یکی از فامیلشون دعوتیم . به شوهرم گفتم لباس عیدمو میخوام بپوشم گفت نپوش منم گفتم نمیام پس لباس دیگه ای برای عید ندارم و قطع کردم حالا پیام داده باشه اشکال نداره بپوش . 

بنظرتون چکار کنم برم نرم ؟ چی بگم ؟ چه رفتاری کنم؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که گفته بپوش    پس بپوش تا روی ننش کم شه..........پررو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......