2777
2789
عنوان

سزارینی ها بیاین

86 بازدید | 10 پست

این درد امپول نخاع تا چند روزه؟؟؟من الان ۶روزه زایمان کردم یجوری میگیره انگار برق میگیره نفسم قطع میشه بخدا خیلی درد داره 

شمام درد دارین؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر بیهوشیت نابلد بوده

من اصلا دردی نداشتم جا امپوله، هیچ نفهمیدم چطور زد و بی حس شد، بعدشم دردی نداشتم 

فقط یادمه پسرم سه چهار ماهش بود دو سه شب که بیدار میشدم از تو گهواره درش بیارم کمرم بدجور میگرفت و خشک میشد، بعدش خود به خود خوب شد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
😭😭😭😭ایخدا برا من دوتا زدن.....دارم میمیرم بقران

برا منم دوتا زدن ولی اینجوری نشدم 

ولی یبار سر سرکلاژم بخاطر اون امپول سردرد بدی گرفتم رفتم سرم زدم تو هم برو سرم بزن که داروی بی حسی از بدنت بره

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
😭😭😭😭ایخدا برا من دوتا زدن.....دارم میمیرم بقران

من بچم ۴سالشه هنوزم دردش باهامع بخصوص شبا..سه بارامپول و بردداخل باریوم تزریق کرد

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
تاپیک قبلی منو بخونی متوجه میشی مشکلمو.... خداروشکر ک مشکلی نداری

خوندم

چه خطر بزرگی از سرتون گذشت خدا بچت و دوباره بهت بخشید🥺❤

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤