2777
2789

درمورد روش ای اف تی تحقیق کن، سایت فرهاد فروغمند

من ازش نتیجه گرفتم

خاطرات و احساسات ثبت شده تو ناخودآگاهت رو که توی زندگیت مانع ایجاد میکنه رو پاک میکنه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

eft? مرسی عزیزم 

بله

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم کجاست این دکتر ؟ از تجربه ات میگی 

چندسال پیش مطبش خیابون شریعتی بود.بعید میدونم عوض کرده باشه آدرسش رو چون مطب خودش بود.

قبل جلسات تراپی من میدونستم حالم خوب نیست ولی نمیدونستم چقد اوضاع خرابه.خیلی مشکلات داشتم بخاطر همین یکی دوسال اول خیلی کند پیش رفتم ولی بعدش خیلی همه چیز روی روال شد.تمام حس هام رو شناختم.تونستم مشکلاتم رو تحلیل کنم.فهمیدم احساس غم و عصبانیتم بخاطر مشکلات روزمره ام نیست بلکه بخاطر خاطرات و تروماهایی ک تجربه کردم.ولی هیچوقت از تراپی بی نیاز نمیشی.بعد از چندسال انقدر احساس سلامت روانی داری ک ریسک نمیکنی بذاریش کنار.

چندسال پیش مطبش خیابون شریعتی بود.بعید میدونم عوض کرده باشه آدرسش رو چون مطب خودش بود. قبل جلسات تر ...

مرسی عزیزم مطالعه کردم درموردش که تاثیرات عمیق و ماندگار میزاره ، روی احساسات کار میشه 

چقدر جالب میخوام انجام بدم 

حتما تجربه اش کن.خوبیش اینه ک خودش یه سری مسائل کوچیک رو توضیح میده و بعدش ب تو کمک میکنه ک مشکلت رو پیدا کنی و بگردی دنبالش بعد راه حل میده.در واقع کنترل جلسات با دکتره ولی مسئولیتش با توئه‌ بخاطر همین کامل خودتو میشناسی

عزیزم میخوام بدونم با سایر روشهای روان درمانی  فرق داره و تجربه اش چه جوریه

من روش های درمانی دیگه رو تجربه نکردم

یعنی فقط مشاوره رفته بودم که اصلا نتیجه نمیده، دنبال هیپنوتیزم هم بودم ولی دکتر خوبی پیدا نکردم

این روش رو هم هم اتفاقی باهاش آشنا شدم، سر یه موضوعی خیلی بدجور حقمو خوردن و بهم بدترین تهمتا رو زدن و من نتونستم بنا به دلایلی جوابشونو بدم ولی دلم خیلی بدددد شکست و حالم افتضاح بد بود جوری که 3،4 ماه شبانه روز حرفای اون آدم تمام روز تو گوشم پخش میشد انقد که دلم شکسته بود و ناراحت بودم

تو اینستا اتفاقی یه کلیپ انجام ای اف تی از یاسمن گلچین دیدم و همزمان باهاش انجام دادم، شاید باورت نشه شب که خوابیدم فردا صبحش که بیدار شدم دیگه از حرفا و کارای اون آدم هیچی یادم نمیومد دیگه صداش تو ذهنم پخش نمیشد، دیگه کاری که باهام کرده بود برام مهم نبود و حس خنثی داشتم

یاسمن گلچین هم عالیه ای اف تی هاش

اما اگر مشکلات ریشه ای داری تو یه موضوعی باید دونه دونه ریشه ها رو پیدا کنی و خنثی کنی تا نتیجه بگیری

که برای اینکار میتونی از کلیپ ها و کتاب هایی که آقای فروغمند تو سایتش گذاشته استفاده کنی

چندسال پیش مطبش خیابون شریعتی بود.بعید میدونم عوض کرده باشه آدرسش رو چون مطب خودش بود. قبل جلسات تر ...

منم فهمیدم نمیشه مشکلاتم رو با کتاب خوندن و مشاوره و دانش حل کنم به یه چیز دیگه انگار احتیاج دارم تا حالم خوب بشه