2777
2789
عنوان

یعنی خجالت نمیکشه؟🙃🙃🙃🙃

241 بازدید | 15 پست

اگر همسرتون توی روتون بهتون بگه با توجه به رفتارارت و اخلاقت جدیدا ... افسرده شدی بخاطر کارها و اشتباهای من ... یا موهای سفیدتون رو که تازه در اومده بگیره تو دستش بگه همش از دست من ناراحت میشی اینا سفید شده :) 

تو چشماتون نگاه کنه اینارو بگه دلتون نمیشکنه؟ 

چطوری خجالت نمی‌کشه روش میشه بگه :) 

خودشم می‌دونه ها ولی هیچ غلطی نمیکنه هرروز بدتر از دیروز سرد و سردتر اخلاقش بد و بدتر 

عقدیم:)))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید خجالت بکشه. البته اگه باهاش برخورد میکردی و اولویت سلامت روح خودت بود انقد پررو نمیشد

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

خودش نگفت ولی یه بار تو عصبانیت گفتم تو موهام سفید کردی بعد که اروم شدم با یه لحن مظلومی گفت دیگه نگو‌من موهات سفید کردم خیلی دلم شکست واقعا پشیمون شدم از حرفم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

باید خجالت بکشه. البته اگه باهاش برخورد میکردی و اولویت سلامت روح خودت بود انقد پررو نمیشد

آتیش میگیرم وقتی میگه افسردگی گرفتی 

بهش میگم خجالت نمی‌کشی اینو میگی 

میگه نه یه مریضیه هرکسی ممکنه بگیره  حالا بخاطر من بوده :)

خودش نگفت ولی یه بار تو عصبانیت گفتم تو موهام سفید کردی بعد که اروم شدم با یه لحن مظلومی گفت دیگه نگ ...

خوش به حالت چقدر براش مهمه:) 

من که دیگه هرچی میگم براش اهمیتی نداره

آتیش میگیرم وقتی میگه افسردگی گرفتی  بهش میگم خجالت نمی‌کشی اینو میگی  میگه نه یه مریضیه ...

فهمیده که برای خودت کاری نمیکنی وقیح شده. یه مدت جوابشو نده بگو مشاورم گفته فعلا دور باش از استرس و ناراحتی تا بعد ببینم چی میشع

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خوش به حالت چقدر براش مهمه:)  من که دیگه هرچی میگم براش اهمیتی نداره

عزیزم این حرف نزن هنوز عقدین خوشگلم مگه میشه مهم نباشی فقط هنوز قلق همو یاد نگرفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

فهمیده که برای خودت کاری نمیکنی وقیح شده. یه مدت جوابشو نده بگو مشاورم گفته فعلا دور باش از استرس و ...

نمیشه دلم نمیخواد خانواده ها بفهمند .... بگم نیا و اینا تابلو میشه 

بنظرت چی بگم در جوابش ؟😞

همسرم خیلی با غیرت بود خیلی متعصب بود روی حال من الان شاخ درآوردم از این حرفاش:) 

فکر نمی‌کردم دیگه اینقدر عوض شده باشه

عزیزم این حرف نزن هنوز عقدین خوشگلم مگه میشه مهم نباشی فقط هنوز قلق همو یاد نگرفتن

خب مشکل اینه عقدیم دیگه 

آخه دختر جوان که تا چند وقت پیش همه موهاش سیاه بود الان کم کم سفید بشن :) ... اونم تو دورانی که همه خوشن باهم

نمیشه دلم نمیخواد خانواده ها بفهمند .... بگم نیا و اینا تابلو میشه  بنظرت چی بگم در جوابش ؟😞 ...

خب میدونه تو بخاطر خانواده ها هر کاری بکنه تحمل میکنی دیگه خیالش راحته. یبار بگو به خانواده اگه میدونی خیرخواهتن‌ . دختر بزرگ نکردن خانوادت که یه نفر اینجوری مریضش کنه

خب مشکل اینه عقدیم دیگه  آخه دختر جوان که تا چند وقت پیش همه موهاش سیاه بود الان کم کم سفید بش ...

مشکلتون چیه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40