2777
2789

درست میگه اگه بخوای خوب بگردی و همه جاها رو بری یک هفته اما اگه میخوای تو یه روز چند جا رو بری با عجله ببینی سه چهار روز 

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ی هفته فکر نکنم بشه همه جارو گشتا...

ولی جاهای خوبشو میرید بنظرم...

مطمعا نیستم

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

الان به شدت بارونیه 😂😂اما خب جاهای دیدنی زیاد داره و با توجه به نرافیک نوروز و زمانبر بودن رفت و برگشت بله چند روزی نیازه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

والا ما تو سه روز گشتیم😂😑

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

یک روز

شیراز واسه تفریح خوبه

صبح برید خیابان زند بعد داریوش به سمت سینما سعدی واسه خرید لباس

ظهر بازار وکیل

عصر آرامگاه سعدی حافظ واسه عکس گرفتن

شب پارک آزادی

بعد فرار بازگشت به خانه

من الان از شیراز میام به شدت بارونیه

از دیشب بارون گرفت تا صبح که مل اونجا لودیم بارون میومد

حتی تو جاده 

جاده هم به شدت لغزنده خیلی مواظب باشین ما دبشب جا پیدا نمیکردیم رفتیم داحل مصلا چادر زدیم خوابیدیم

من الان از شیراز میام به شدت بارونیه از دیشب بارون گرفت تا صبح که مل اونجا لودیم بارون میومد حتی ت ...

مصلی کجاست؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍