2777
2789
عنوان

میخوام حیون خونگیمو ازاد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 28 پست

من یک طوطی بزرگ و زیبا داشتم، زمانی که مهاجرتم قطعی شد اهدا کردم به باغ پرندگان. چون هم فضای بزرگتری نسبت به قفس دارند و هم دامپزشک هست. پرنده خونگی ممکنه که بهار و تابستون دوام بیاره (اگه گربه شکارش نکنه)، ولی زمستون از سرما و گرسنگی تلف میشه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا دیگه نمیتونن تو حیات وحش زندگی کنن تنها کمکی که میتونید بکنید اینه که نخرید تا نرن بگیرن و اهلیشون کنن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ولشون نکنی ها از گرسنگی میمیره بزار تو دیوار بفروش به خاطر خواهش 

ن اخه خودمم میتونم مراقبت کنم خیلییی دوسشون دارم ولی دلم میسوزه ک نمیتوننوی زندگی معلولیه خودشونو داشتن باشح و تو یه قفی کوچیکن

باغ پرندگان من اصفهانم یک دوستام گذاشت باع پرندگان اصفهان

عه بنظرتون  باغ پرندگان بهتره؟ از لحاظ رسیدیگی ک صددردصد نه چون خودم مطمئنن بیشتر رسیدگی میکنم اما چون اونجا هم نوع خودش زیاده یعنی خوشحال تره؟

منم بگم توی طبیعت رهاشون نکنی که میمیرن یا کافیه متوجه شدی

ن متووجه شدم 😁😁😁✋️

کلیدخیلی ناراحتم شوهرم میگه اصلن خونه  بی برکت شده اه اینا مارو میگیره و اذیت میشن پیش ما

من یک طوطی بزرگ و زیبا داشتم، زمانی که مهاجرتم قطعی شد اهدا کردم به باغ پرندگان. چون هم فضای بزرگتری ...

بله باغ پرندگان فعلن بهترین گزینست باید برم شرایط رسیدگی اونجا رو ببینم اگ اوکی بود 

ن متووجه شدم 😁😁😁✋️ کلیدخیلی ناراحتم شوهرم میگه اصلن خونه  بی برکت شده اه اینا مارو میگیره و ...

نه عزیزم اتفاقا نگهداریشون به شرط رسیدگی بهشون ثواب هم داره چون نمیتونن تو طبیعت زنده بمونن

من خودم چندتا مرغ عشق و قناری دارم . آبجیمم تازگیا خریده بود هفته ی پیش که رفتم خونشون دیدم یه پای مرغ عشق زخمیه و پاشو بالا گرفته وقتی پرسیدم گفتن بچه همسایه اومده با خواهر زادم تو حیاط  بازی کنه در قفس رو باز کرده قناری اومده رو درخت نشسته با اینکه خیلی بالا بوده گربه سریع رفته بود گرفته بودش حالا خوبه موقعی که اون بچه در قفس و باز کرده و پرنده اومده بیرون خواهر زادم داد زده که چکار کردی بعد دامادمون سریع اومده بیرون تا رسیده دیده گربه رفته بالای درخت اونم دم گربه رو کشیده پایین قناری رو از دهنش در آورده😁 قناری طفلک یه پاش زخم شده