2777
2789

هفته 36 امم پیاده‌روی چقد اثر داره و درسته میگن کسایی که پیاده روی داشتن دهانه رحمشون تا 4//5سانت بدون درد باز میشه؟  

نه ربطی نداره بعضیا لگنشون عالیه خوش زا هم هستن بی درد ۴ پنج سانت باز  به پیاده روی ربط نداره

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هروز یک ساعت پیاده روی میکردم.دهانه رحمم چهارشنبه دوسانت بود‌رفتم دکتر موقع معاینه یخورده کشید گفت سه سانت شدی.ازهمون لحظه دردا درحد پریودی داشتم.پنجشنبه .صب که رفتم واسه بستری چهارسانت بودم.تابعدازظهر هم دردآنچنانی نداشتم قابل تحمل بود ولی شش سانت بودم.ولی خدا شاهده شش سانت به بعد جون دادم خیلی سخت بود.تااینکه ۳۱ تیر۹۵نینی ساعت یازده شب دنیااومد

من کلا دوساعت ونیم درد داشتم امپول فشار زدم  اصلا درد نداشتم رفتم واس معاینه گف سه سانت ونیم بازی امپول زد 

من ب تنگ امده ام از همه چیز💔بگذارید🗣هَواری🗣بزنم....

من روزی یه ساعت صبح یه ساعت عصر پیاده روی داشتم 

دوستم هیچ پیاده روی نداشت تاریخ سزارین مشخص کرده بود نصف شب کیسه ابش ترکید رفت بیمارستان ۶ هفت سانت باز شده بود طبیعی بچه رو بدنیا اورد تو نیم ساعت

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...

من تو بارداری خیلی تنبل شده بودم فعالیتم کم بود.  فقط اواخر روزی بیست دقیقه پیاده روی میکردم.  اونم تو خونه.  

سخت ترین زایمان دنیا رو داشتم.  19 ساعت فقطططططط درد کشیدم

دهانه رحمم اصلا باز نمیشد.  

خودم فکر میکنم از کم فعالیتی بود

💟تو بد هم بشی معنای بدی واسم عوض میشه💟