2777
2789
عنوان

مامانا میشه بهم بگید چیکار کنم

150 بازدید | 11 پست

سلام پسرم دوسال و ۵ماهشه می‌خوام از امروز شروع کنم از مای بی بی بگیرمش

چون از بیستم می‌خوام برم دانشگاه دیگ وقت نمیکنم این چند روزه ک خونم می‌خوام این کار و کنم

حالا بگید چیکار کنم چجوری عادتش بدم؟؟

خب بگیر

کل زندگیت رونجس میکنه

زوده هنوز

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدش میاد لباسشو عوض کنم اگر شلوارشو در بیارم دیگ نمی زاره پاش کنم  دستشویی هم نمیاد اگرم ...

تابستون زمان بهتریه،از خرداد یه سری کتاب کودک درباره دستشویی بگیر براش بخون،اصلا اشاره مستقیم نکن که قراره چیکار کنین

آخه همه میگن دیره دوسالش شده

اصلا اشتباه نکن

به حرف بقیه هم اهمیت نده

من چقدر بچمو خودمو اذیت کردم بخاطر حرف بقیه

الان که یادم میاد میگم چقدر ابله بودم

مخصوصا پسربچه ها یکم دیرتر از پوشک گرفته میشن(نه همشون)

بذار ۳ سالش بشه نه خودتو عذاب بده نه بچه رو

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

زوده صبر کن الان آمادگی نداره خودت و بچه اذیت میشید

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

بگن

پسردیرترک میکنه

بگودلم میخوادبچه ام روتا۸سالگی پوشک کنم

همین دخالت دیگران کمربچه روشل میکنه ودیرترترک میکنند

ولی بدون تابستون شایدبچه کمی رعایت کنه ولی باشروع پاییزمجددشروع میکنه وطبیعیه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بعدش فرشام و میدم قالیشویی

خب پس هیچی

ولی۲بارجیش کنه ازبوی خونه خودت نمیتونی تحمل کنی

جفت پسرام رو یک سال ونیم گرفتم ابجیم سه سال خیلی اذیت شد من راحتتر بود واسم بایدزود زودببری دستشویی پارچه نخی هم همیشه بزاتوشرتش باشه صب کن فقط هواگرمتربشه اکرتراس داری یاحیاط اوایل ببرش اونجا 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست