2777
2789
عنوان

بچه دوم ؟؟

422 بازدید | 40 پست

لطفا کسایی که تجربشو دارن نظر بدن

با اختلاف ۱۳ سال بچه دوم اره یا نه

شرایطم اینطوریه که کارمو از دست میدم. تو خونه جامون خیلی یه ذره تنگ میشه. آسایش و آرامشمون از دست میره.

ولی نمیتونیم بخاطر آینده نظر بدیم

بخاطر بچه اولم، اینکه خانواده بزرگتر بهتره یا نه

اینکه سرمایه گذاری وقت و هزینه روی یه بچه خوبه یا داشتن خواهر برادر بهتره

فک کردم کسی که تجربشو داره و از کنار به موضوع نگاه میکنه بهتر بتونه کمک کنه یا یه سوالایی به ذهنتون بیاد که با جوابش بتونیم تصمیم قطعی بگیریم

خیلیییی سخته و خیلی تصمیم مهم و بزرگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایط نداشتم زود بچه بیارم دخترم ۱۲ سالش بود دومی اوردم الان بچه ۱۰ ماهشه دخترم خیلی کمک میده درسته باید زود بیاری ولی بزرگ کردنش سخته نباید دست تنها باشید 

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود لطفا لایک نکنید🙏

منم دوستم یه پسر ۱۴ سالشه داست میخواست بچه دوم بیاره چون پسرش همش میگفت تنهام خواهر برادر ندارم حوصلم سر میره عزبرم با سن اش میگفت خواهر برادر ندارم تو عروسیم تنهام 

ولی خیلی تلاش کرد باردار نشد قرص جلوگیری زیاد خورده بود تنبلی گرفته بود نشد باردار 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا