2777
2789
من که هیچی ازخودم ندارم که چشش دنبال خونمون نباشه خودش داشته باشه شمامعلومه خودت پولدارنیستی که حر ...

اتفاقا 

خیلی پولدار فول لاچکری نه

اما وضعمون از خیلی ها بهتره

بر نخورد دختر خوب

یه سوال کردم

مگه چطوری بتونی یه پسر پولدار رو طلسم کنی

مخش رو بزنی تا بیاد تو رو بگیره

دوم 

مطمئن خانواده اش اجازه نمیده با یه دختر از طبقه پایین ازدواج کنه

اتفاقا  خیلی پولدار فول لاچکری نه اما وضعمون از خیلی ها بهتره بر نخورد دختر خوب یه سوال کرد ...

مگه من گفتم از چه طبقه ایم؟؟

حداپولتوبیشارکنع درعوض شخصیتت وبهتروبهتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا جسارت نباشه بهت برنخوره همین جا راجع به مسایل مالی حرف افتاده یه کم تهاجمی رفتار میکنی با فرض اینکه شاغلم نیستی باید اندکی توقعتو کم کنی اگر جدا قصد ازدواج داری چون پسری هم که تمکن مالی داره حالا یا از خانواده یا تلاش خودش دنبال دختریه که اونم یا شاغل و فعال باشه یا خانواده پولدار داشته باشی باز هم جسارت منو ببخش خواهرانه میگم این دوره زمونه دختری که تا ۳۰ سالگی کاری نداره اهل کلاس رفتن و یادگیری مهارت نباشه کیس ازدواج تو ۳۰ سالگی کم گیر میاد چه برسه به پولدار 

حالا جسارت نباشه بهت برنخوره همین جا راجع به مسایل مالی حرف افتاده یه کم تهاجمی رفتار میکنی با فرض ا ...

عزیزم من تهاجمی رفتارنکردم من خودم ۳۰سالمه پسری که منومیگیره بالای ۳۰ساله حداقل بایدخونه رو یاماشینو داشته باشه

عزیزم من تهاجمی رفتارنکردم من خودم ۳۰سالمه پسری که منومیگیره بالای ۳۰ساله حداقل بایدخونه رو یاماشینو ...

مگه خودت داری ؟ ببخشیدا مگه پدر شما به این سن رسیدن الان چند تا ناشین و چند تا خونه دارن؟ که یه پسر ۳۰ یا حتی ۳۵ ماشین خونه خرج عروسی داشته باشه 

منو ببخش فقط میخوام به چالش دربیای یه کم فکر کنی 

یه ذره بیشتر داخل اجتماع بری با زندگی مردم و وضع پسرا آشناتر میشی الان فقط میخوای پسر خونه ماشین دار بیاد خواستکاری تو هم نه شغلی نه درامدی 

مگه خودت داری ؟ ببخشیدا مگه پدر شما به این سن رسیدن الان چند تا ناشین و چند تا خونه دارن؟ که یه پسر ...

من کارنکردم ولی دوستم ۲۷سالشه کارکرده برای خودش ماشینشوداره

من باشمابحثی ندارم.