2777
2789
عنوان

اشتی با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 85 پست
عزیزم حتما برو مشاور خیلی غیر طبیعی هست این وضعیت شما و شما هم غیر طبیعی هستی که الان به فکر خوشحال ...

نه من مشاورم عزیزم مشکلی نیست این اقا دیده خانومش عیدی نداش لباسی نخرید جایی نرف خیانت نکرد الان به خودش اومده غیر عادی نیست، الان که اون میخاد خوب شه اسی هم همراهیش کنه کافیه

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی رابطه خودت باش لزومی نداره تو کاری کنی فقط هر کاری کرد همراهیش کن همین، اما محبتت رو بیشتر کن به ...

فقط بغلم کرد و خودش شروع کرد بدون هیچ حرفی 

حتی چشاش رو بسته بود گفتم رو میگیری خندید هیچی نگفت

شب میخابیدیم پیش هم ولی اون پشتش بهم بود  حتی خونه ی دوستش هم خوابیده بودیم من پریود هم بودم ت ...

خداروشکر گلم انشالله همیشه خوب باشین ، معلومه ادم مغروری هس و از اینکه پسش بزنی بیزاره سعی کن تو رابطه پس نزنیش ، اینم که خونه رفیفش اینکارو کرده حتما حسادتش ب خانم و رفیقش بیشتر شده و اومده سمتت رفتین خونتون تو اینبار پیش قدم باش تا بدونه تو هم میخای 

نه من مشاورم عزیزم مشکلی نیست این اقا دیده خانومش عیدی نداش لباسی نخرید جایی نرف خیانت نکرد الان به ...

میتونم هروقت مشکلی داشتم ازت کمک بگیرم؟؟

اخه روم نمیشه به کسی بگم 

معمولی باش محبت زیادی مردارو سرد میکنه.فقط غذاهای خوب درست کن و ب ظاهرت اهمیت بده لباسای باز و کوتاه بپوش.وقتی هم باهات حرف میزنه با مهربونی جوابشو بده.واقعاا برات خیلییی خوشحالم انشالله توی سال جدید شاد باشی و بهترینارو تجربه کنی.خوشبخت بشی گلم

خوشحالم واست ولی لطفا اگر قهر کرد دیگه کاتش کن ۵ سال از عمرتوووو گذاشتی ۵ ساللللللل

نمیتونه کات کنه خانوادش بشدت سنتی هستن و نمیزارن طلاق بگیره و همسرشم طلاق نمیده الان راهکار فقط اینه که نزاره دوباره کار به قهر بکشه

نه من مشاورم عزیزم مشکلی نیست این اقا دیده خانومش عیدی نداش لباسی نخرید جایی نرف خیانت نکرد الان به ...

شما مشاوری؟ بعید میدونم مشاور همچین چیزی بگه 

الان خانم مشاور این خانم با خرید نکردن و .... نشون داده زن خوبیه ؟ و باید خوشحال باشه که شوهرش برگشته

محاله شما مشاور باشید مخال

شما مشاوری؟ بعید میدونم مشاور همچین چیزی بگه  الان خانم مشاور این خانم با خرید نکردن و .... نش ...

بهم پولی نمیداد ن اینکه من نخام 

البته شب عیدی خودش هفت سین خرید برام

با زندگی مردم بازی نکنید میره یک بچه هم درست میکنه بعد آقا ۵ سال دیگه قهر میکنه

اگه دوست داری مشاور بشی برو درس بخون و مشاور شو

ولی با زندگی مردم با گفتن چرت و پرت بازی نکن