2777
2789

سلااام بچه ها اميدوارم خوب خوووب باشید امروز گفتم آموزش لازانیا به روش خودم که همه هم خوردن ازش تعریف کردن آموزش بدم اونم با سویا چون من از گوشت خوشم نمیاد بوشو دوست ندارم سویا میریزم  خب مواد لازمش :

سویا چشمی میریزم من بستگی داره چند نفرید 

لازانیا یه بسته 500 گرمی، برای 4نفر

قارچ 5عدد بزرگ 

فلفل دلمه 1عدد بزرگ 

پیاز 2عدد متوسط 

فقط ادویه هاش خیلی مهمه دقت کنید!! 

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، که شامل زردچوبه و پودر دارچین و زنجبیل و... هست ،اديو خود لازانیا، پاپریکا و مهمتر از همه آویشنش هست کل طعم خوبش به آویشن هستش 

رب گوجه 2 ق غ پر 

واسه سسش :

شیر 2 لیوان 

3 ق غ پر آرد 

روغن یا کره، من روغن مایع میریزم بچه ها طعمش فوق العاده میشه 

، نمک 

فلفل سیاه 

آویشن 

پنیر پیتزا 

پنیر ورقه ای  گودا

سس هزار جزيره 

2 ق غ خامه یا اگه نداشتین پنیر خامه ای ویلی هم میتونین بزنین 

، پنیر پیتزا و گودا رو هم واسه توی سس میخوایم هم واسه بین لایه هامون 



بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برای طرز تهیه اش 

اول پیازو تفت میدید با روغن که سبک شه بعدش فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه میکنید یکم که تفت دادید (وقتی قارچو اضافه میکنین میتونید یه ذره آبلیمو بزنید که سیاه نشه زیرشم بلند کنید که آب نندازه ضمناً مواظبم باشین که نسوزه) بعدش همه ادویه جاتی که گفتم اضافه میکنید تفت میدید 3،4 دقیقه بعدش بهش سويارو اضافه می کنید 

5 دقیقه رو حرارت بمونه و تفت بدید که خامی سویا و ادویه ها گرفته شه بعدش رب اضافه میکنید تفت میدید یکم 5،10 دقیقه دیگه بمونه بعدش زیرش خاموش کنید 

برای سسش

اردو با مقداری روغن درحدی مخلوط کنید که حالت روان پیدا کنه رو حرارت بذارید تا اطرافش جوش ریز بزنه بعدش اديش اضافه کنید و 3،4 دقیقه هم بزنید تا بو خامیش گرفته بشه بعدش شیرو کم کم اضافه کنید که نبره یهمو بریزید هم اینکه اردتون گلوله میشه هم ممکنه ببره شیرم بهتره به دمای محیط رسیده باشه بعدم با همزن دستی رو حرارت هم بزنید که یدست بشه 

بعدش خاموشش میکنیم اجازه میدیم یکمی از داغی بیوفته بهش سس هزار جزیره،فلفل سیاه، پنیر خامه ای یا خامه اضافه میکنیم و پنیر گودا وپنیر  پیتزا هم اضافه می کنیم همش میزنیم با همزن دستی تا پنیراش قشنگ آب بشن 

بعدم برای لازانیا 

ابو میذاریم جوش بیاد بعد یکم روغن میریزیم ورقة هارو اضافه میکنیم بعد از حدودا 15، 10 دقیقه آبکش میکنیم اگه مثل من از 

لازانیای پیش پخت استفاده می کنید 15 دقیقه بذارید تو آب ولرم یا خشک میتونین بدون گذاشتن تو آب بچینید تو ظرف 

خب ته ظرف مورد نظریکم چرب کنید 

بعدش یکمی از سسی که درست کردین بعدش لایه هارو بچینید یه لایه خمیر لازانیا یکم از، سس سفید هرچی سسش بیشتر خوشمزه تر بعد یکم پنیر مواد سويایی بعد لایه دیگه رو به صورت ضربدری بذارید تا وا نره و به همین ترتیب توش گودا هم بذارید وسط لایه ها، لایه آخر فقط سس، و.پنیر باشه سس سفیدم نو میریزیم بعدم پنیر پیتزا و پنیر گودا تو فر بذارید تا وش طلایی شه و پنیزاش، آب شه اگه لازانیا تون ورقة هاشو خشک گذاشتین يعني نپخته هست باید بذارید بیشتر بمونه تا نرم بشه ضمنا در اون صورت اگه سسش بیشتر باشه بهتر هستش و تاماااام، نوش جاان🥰❤️

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز