2777
2789
عنوان

دیگه اصلا نچرال نمیبینم ،همه عملی و پلنگ شدن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 48 پست

بیا منو ببین هنوز درگیر این وادی کی از همه خوشگل تره من من من من نشدم 

دیگه سی رو هم رد کردم قرار هم نیست واردش بشم 

همینطوری با خودم حال میکنم و خودمو دوست دارم کلا نچرالم تنها کار زیبایی که انجام دادم این بود که لیزر کردم 😐 

آرایش هم نمیکنم

ادعای خوشگلی هم ندارم معمولی ام ولی یه آب رسان یه مرطوب کننده یه ضد افتاب برای بیرون رفتن رو کاملا کافی می‌دونم و نیاز به خوشگلاسیون و آرا بیرا ندارم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم. خدا منو نقاشی کرده نیازی ب دست کاری نیست البته اینکه شوهرمم بدش میاد بی اثر نیست وگرنه دوست ...

عزیزدلم😍😍😍😍

اگه تهران هستی برو پیش دکتر ابریشم چی برات طبیعی بزنه

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
من یه نچرال به تمام معنام 👻 البته نمیتونم تضمین کنم که قراره نچرال بمونم یا نه😂

😁منم یه زمانی نچرال بودم

بیا منو ببین هنوز درگیر این وادی کی از همه خوشگل تره من من من من نشدم  دیگه سی رو هم رد کردم ق ...

چقدر خوب که خودت رو دوس داری😍😍😍😍😍

بینی و کاشت ابرو و ارتودنسی و لیزر و فیلر و ...پلنگ میکنه آدم رو؟🤣 من حس نچرال بودن دارم شدیدا

آره دیگه ، هر دستکاری برای تعییر ظاهر انجام بشه دیگه از حالت طبیعی خارج میشی و در دسته به قول عام عمل کرده ها قرار میگیری 

البته به نظر من دندون مستثنا است چون به بهداشت هم مرتبطه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

یه نمونش🤣🤣🤣🤣

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
عزیزدلم😍😍😍😍 اگه تهران هستی برو پیش دکتر ابریشم چی برات طبیعی بزنه

دو دلم خودمم صورتم تناسب داره میترسم برم بزنم بد شه دختر عموم زده  مانقد زیاد زده لبش جلو تر از فکش انگار اونو دیدم تردید دارم . شاید ی روز زدم ممنون

نچرال که هست ولی کم 

اکثرا دماغ رو حداقل عمل کردن متاسفانه نچرال کم شده ولی خبر خوب این که نچرال بودن داره مد میشه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...