2777
2789
عنوان

حس میکنم زیادی رک شدم

188 بازدید | 9 پست

قبلا خیلی آدم بی زبونی بودم 

الان تو عید دیدنیا یکی بهم گفت بیایم خونت افطاری راحت گفتم من بچه کوچیک دارم نمیتونم

یا یکی بهم یهو گفت فلان چی بده بچت بخوره حرف بیاد گفتم راستش عجله ای ندارم حرف بیاد

یا یه بنده خدای دیگه خیلی باش رودروایسی داشتم یه سره یا دستمو میگرفت یا میخواست بغلم کنه زورکی همراهیش میکردم الان دیگه هیچ تمایلی به ارتباط فیزیکی نشون ندادم یکم خودمو عقب کشیدم اما تو رفتارم تغییری ایجاد نکردم

نمیدونم بده یا نه 🥲 از طرفی میگم حق منه حرفم احساسم گفته بشه بدون بی احترامی ولی ناراحت شدن یا شایدم جا خوردنشونو حس میکنم....

دلتنگ خودمم 

جدیدا تراپی انجام دادی ؟ یه رهایی بعد از تراپی انگار داری یا شایدم راه خودت رو پیدا کردی رها شدی و از قید و بند تایید طلبی در اومدی 

در هر صورت مشکلی نیست مرز های خودت رو مشخص می‌کنی داری در مورد حریم خودت حرف میزنی توهینی هم توی حرفات نیست و این مسأله هیچ مشکلی توش نیست هر کسی ناراحت میشه یا جا میخوره مشکل خودشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلی ندیدم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
جدیدا تراپی انجام دادی ؟ یه رهایی بعد از تراپی انگار داری یا شایدم راه خودت رو پیدا کردی رها شدی و ا ...

ممنون عزیزم. آره یه دوره تراپی گذروندم ولی بازم باید برم هنوز یه مشکلایی دارم

چه باحال فهمیدی

دلتنگ خودمم 

نمیتونم تعادل ایجاد کنم یا لال میشم خودخوری میکنم یا یه چیزی میگم طرف دیگه هیچی نمیگه

هروقت هرکس پیشنهادی داد یا حرفی زد که باعث اذیتت بشه خوشت نیاد اونجا رک باش قشنگ جواب بده این اشکالی نداره،ولی مثلا دیگه تو برخورد مهمونی و اینا جور دگ رفتار کنی جور دگ برداشت میکنن

ممنون عزیزم. آره یه دوره تراپی گذروندم ولی بازم باید برم هنوز یه مشکلایی دارم چه باحال فهمیدی

خیلی مشخص بود این مدل تغییر های بنیادی و ریشه ای خود به خودی نیست 

حتما جلساتت رو ادامه بده وقتی از قید و بند طرحواره هات رها میشی خود به خود مرز های سالم جدید ایجاد می‌کنی و کم کم دیگران مجبورن تغییر تو رو بپذیرن مطمئن باش اینطوری بهتر پذیرای تو هستن تا مدل قبلی خودت 

نگران تعادل هم نباش از یه جایی به بعد دیگه واسه این تعادل ایجاد کردن نیاز به فکر نداری عزت نفست انقدر بالا می‌ره که کلامت خود به خود از موضع سالم منتقل میشه و قدرت نفوذ بهتری هم پیدا می‌کنه

همین الان هم من مشکلی توی کلامت ندیدم ولی اگر فکر می‌کنی جاهایی هست که مرز ها رو گم می‌کنی نگرانش نباش عزت نفست باز هم ارتقا پیدا کنه اون معدود بار ها هم اوکی میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خیلی ممنونم 😍🥲 واقعا دلگرمی خیلی خوبی دادین 🥺

خواهش میکنم 🌹😍