2777
2789
عنوان

به پدر مادرتون کمک میکنید؟؟

225 بازدید | 16 پست

خانوادم مستاجرن پدرم یه حقوق بازنشستگی میگیره که خیلی کمه و شرایط زندگیشون سخته من متاهلم و شهر دورم گه گاهی دلم تنگشون میشه دوست دارم براشون کادویی بگیرم یا سوغاتی ولی پول تو حسابم پیامش برای همسرم میره و غر میزنه منم دوست ندارم غرورم له شه یا خانوادمو خار کنم اما دوست دارم مثل بقیه دخترا که کمک حال پدر مادرشونن منم باشم اما حیف که کاری ازم بر نمیاد یه وقتایی گفتم پول جمع کنم برا پدر مادرم مثلا برای روز مادر یا پدر اما چون به حلال حرام اعتقاد دارم ترسیدم شوهرم راضی نباشه و گناهیم مرتکب شم

شما چطوری شوهراتون اجازه میدن به خانوادتون کمک کنید کلا دست ودلبازن یا خودتون شاغلید؟برای منم دعا کنید لطفا

به شوهرت بگو ماهیانه یه پولی بزنه برات و کاری به کارش نداشته باشه که چیکارش می‌کنی.در این صورت حلاله که خرج خانوادت کنی . همسر من چون مادرم خانه داره با اینکه وضع مالی پدرم عالیه ولی ماهیانه به من میگه برای مادرت پول بزن یا پارسیان بخر هدیه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم خیلی دوست دارم برای پدر و مادرم هدیه بگیرم ولی نمیشه ، امیدوارم هم شما و هم خودم شاغل بشیم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
حلال و حرام تو‌کتم نمیره تو خونه ی شوهر وقتی این همه زحمت میکشیم ؟  اونایی که میگن فکر می کنم ...

اتفاقا دیروز داشتم به همین قضیه فکر میکردم، در مورد کمک به مادر یا پدر که توی همین سایت خیلی ها میگن یه مرد وظیفشه به پدر و مادرش کمک کنه ولی اگه به پدرزن و مادرزن کمک کنه لطف کرده و وظیفه ای نداره ، در حالیکه هر دو پدر و مادرن ، همان طور که‌مرد بیرون خونه کار میکنه زن هم تو خونه کار میکنه و محیط خونه رو برای مرد آماده میکنه.

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
به شوهرت بگو ماهیانه یه پولی بزنه برات و کاری به کارش نداشته باشه که چیکارش می‌کنی.در این صورت حلاله ...

ادم حسودی نیستم انشاالله بهترینا نصیبت شه خوشبحالت برا منم دعا کن پیش پدر مادرم شرمنده نباشم😔

ادم حسودی نیستم انشاالله بهترینا نصیبت شه خوشبحالت برا منم دعا کن پیش پدر مادرم شرمنده نباشم😔

بمیرم برات من.پدر من اجازه نمی‌داد مادرم به مادرش کمک کنه. درکت میکنم .شوهرتو راضی کن یه جوری به دولت کار نداشته باشه بده برای خودت .ازش حقوق بگیر 

بمیرم برات من.پدر من اجازه نمی‌داد مادرم به مادرش کمک کنه. درکت میکنم .شوهرتو راضی کن یه جوری به دول ...

خدا نکنه عزیزم خیلی حسابگره مو رو از ماست میکشه خودمونم حقوق کارمندی داریم و مستاجریم ولی با این وجود دوست ندارم چند ماه یه بار میرم سمت خانوادم دست خالی برم خجالت میکشم الانم دارم نماز میخونم انشاالله خدا به هممون کمک کنه😪