بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم وقتی عیدی دادی به برادرزادت دیگه چشم نداشته باش بهش.حالا که انتظارِ برگشتنِ پولتو داری لطف میکردی یه ۱۰ت منی میدادی دستش.
منم خودهر شوهرم برا دخترم کادو تولد میگیره بعد هرسال انتظار داره من یه چیزی بذارم روش بدم به بچش.
این چه مدل کادو دادنه،همون خودمون برا بچمون کادو میخریم دیگه شما نمیخواد منت سرمون بذارین.من که گفتم یه جوری بهش بفهمونم برا بچم کادو گرون نخره که بعدش باید ۱۰۰تومن بذارم سرِ کادوعه برگردونم به بچش.ولمون کنید بابا(با تو نیستمبا خواهرشوهر خودمم)
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
مگه دست زور داری عزیز جان؟؟؟؟؟ عیدی نمیدادی تا الان توقع نکنی
والا به خدا
ینی قشنگ یادِ خواهر شوهرِ خودم میفتم.
تولد بچه من زودتر از بچه اونه،هرسال مثلا ۴۰۰_۵۰۰ تومن میده که چن ماه بعدش من باید ۱۰۰بذارم روش بدم بچش.اگرم ندم ببینی چه چشمو ابرویی میادو چه رفتاری میکنه.
اقا جان هیچی نخرید تا ماهم نخریم یا حداقل طبقِ جیبِ خودمون کادو بدیم نه هرسال چشمتون به این باشه پول بذاریم سرِ کادوتون برگردونیم
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
آخ آخ گل گفتی، کادوی که از روی مهر باشه قشنگه نه اینکه چشمت به دست طرف باشه ببینی چقدر میزاره روش پ ...
اره والا.اصلا شاید کسی دلش نخواد بیشتر کادو بده.خب کادو ندین و انتظارِ برگشتنم نداشته باشین.
من چون خودم توی موقعیت بودم اسی رو جای خواهر شوهرم تصور کردم که کادو گرفته برا برادر زاده اش الانم انتظارداره کلیه امو بفروشم براش کادو ببرم
هیچچچچ وقت از هیچ کس توقع نکنید این طور همش باید برنجین همیشه یه قانون داشته باشین مارا به خیر تو امید نیست شر مرسان ...شما دوست داشتی و معرفتت کشید بیشتر بهش عیدی بده خدا اون بالا میبینه نداشتی نده کم داد برات مهم نباشه با اون ۴۰۰ نه تو پولدار میشی نه هیچ چیز دیگه
من همسرم خیلیی پولدار هستن مادرش ۱۰ تومنی میده...تشکرم میکنم اصلا برام مهم نیس چون قلبا میدونم روزی من دست اونا نیست احترام و محبت هر کس هم اندازه وجودش هست که ما نمیتونیم تغییر بدیم