2777
2789
 قشنگ‌ بود ببم جان 🤣🤣🤣🤣

وای من قزوینی نیستم ولی یادمه باغچه ی خان بابا رو می دیدم از این شبکه😂😂

تکه کلام خان بابا این بود

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختری بوده هر شب تو اتاق دعا می‌کرده پدرش مشکوک میشه میگه بزار برم ببینم این چی میگه با کی حرف میزنه شبا 

شب می‌ره پشت در اتاق گوش میده دختره میگه خدایا به مامانم و بابام و مادربزرگم سلامتی بده و بابا بزرگم و بیامرز پدره با خودش میگه که پدر بزرگش که زنده است 

...

فرداش مادربزرگش قلبش میگیره و میمیره پدره میگه حالا اتفاقی اینجوری شده یه شب دوباره گوش میده می فهمه دختره داره میگه 

ادامه دارد..

قشنگ بود ببم جان ؟ یا ببم جان خالی ؟ 🤣🤣

ببم جان خالی  شما نگاه نمیکردی ؟

من و همه ی دخترای اون دوران نگاه میکردیم 

چه عجیبه نگاه نکردین تا حالا 

از دختر ایرانی بعیده😄 من عاشق اون خاله نگار بودم ...خیلی مهربون بود 

اون یکی خاله ام خوب بودا بعدا اومد شبکه ی تهران 

ولی خاله نگار یه چیز دیگه بودد

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

یه دختری بوده هر شب تو اتاق دعا می‌کرده پدرش مشکوک میشه میگه بزار برم ببینم این چی میگه با کی حرف می ...

خدایا پدر و مادرم سلامتی بده و مادربزرگ و پدر بزرگم و بیامرز  پدره میگه ای بابا چرا اینکه زنده است

فردا پدر بزرگه تصادف می‌کنه میمیره  پدره هم می‌ترسه میگه این دختر چرا اینجوریه از ترسش تا صبح می‌ره سرکارش میمونه فرداش وقتی بر میگرده زنش ازش می پرسه کجا بودی میگه خیلی شب سخت و پر استرسی داشتم بعدش بهت میگم حالا 

بعد زنش میگه نه اتفاقا من خیلی روز سختی و داشتم میگه چرا میگه چون توی اداره یکی از همکارام آقای فلان مرد 

دیگه بفهمید خودتون چیشده