2777
2789

الان دیگ میرم تو۴روزتاخیر۳وم وقتم بود 

سرپسرم روزموعد بی بی مثبت شد

همیشه منظمم فقط ۲ماه پیش دوروز عقب افتاد 

ممکنه بی بی دیدنشون بده

برم آزمایش 

یسالونیمه اقدام دارمونشدم همچین سالم الان اولین باره انقدرتاخیر 

گسی بوده بی بی منفی آزمایش مثبت

رنگ ولایتhaircolorist

تاپیکتو دیدم استرس اومد سراغم‌من ۱ هفته هست از موعودم گذشته خیلی میترسم جرعت بی‌بی چکم ندارم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکتو دیدم استرس اومد سراغم‌من ۱ هفته هست از موعودم گذشته خیلی میترسم جرعت بی‌بی چکم ندارم

بروازمایش بده  منم میترسم باردارباشم میترسم آزمایش برم بخوره توذوقم

رنگ ولایتhaircolorist
بروازمایش بده  منم میترسم باردارباشم میترسم آزمایش برم بخوره توذوقم

شرابطه آزمایشی ندارم فقط بی‌بی چکو میتونم اونم جرعت ندارم هر روز استرسم بیشتر میشه من سر پسر اولم آزمایش ندادم بی‌بی زدم بعد سونو رفتم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
شرابطه آزمایشی ندارم فقط بی‌بی چکو میتونم اونم جرعت ندارم هر روز استرسم بیشتر میشه من سر پسر اولم آز ...

من سرپسرم بی بی زدم بعدازمایش رفتم ولی شنیدم بی بی خیلیارونشون نداده چون لقاح دیرتشکیل شده بزن بی بی روحتما

ولی خب تاخیرنشانه آمادگی بدنم هست برای بارداری من سرپسرم دوسه بارتاخیرانداختم بعدباردارشدم

رنگ ولایتhaircolorist