2777
2789

خانوما سلام

من واقعا خسته‌ام ازین همه دعوا، هر هفته دعوای سنگین داریم، اصلا اهل سازش نیست، یه ساله نامزدیم، بنظرتون طبیعیه این همههه دعوا؟ همش درگیر گذشته‌ی منه، بسیار بددل و شکاکه، اصلا به من اعتماد نداره و به صراحت هم ابراز میکنه، به همه چیزم و همه‌ی آدمای اطرافم گیر میده، میدونم جدایی بهترین راهه ولی چطور چند روز مونده به عقد به خونواده‌ها بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم الان نگو به خانواده ات باهاش ازدواج چن سال بعد با روح و روان داغون با یدونه بچه طلاق بگیر برو خونه بابات اره این بهترین کاره 😕😕

واقعا درکتون نمیکنم که بخاطر چی حاظرید خودتونو زندگی و جوونیتونو نابود کنید ؟و با این حرفای چرت که چجوری به خانواده ام بگم و مردم چی میگن و... به بدبختیتون کمک کنید؟ 

داستان آشنایی ما و شروعش اصلا خوب نبود، واسه آدمی که شکاک نیست هم هضمش سخت بود

اوایل همه چیو پنهون کرده بود و گیر نمیداد، کم کم گیر دادناش شروع شد، تا امروز که حتی به نفس کشیدنم هم گیر میده، هر محبت و عشقی که از سمت من میبینه میگه تظاهره!!! باورتون میشه؟ یه بار مریض بود براش با کلی عشق غذای موردعلاقشو درست کردم میخواستم با پیک براش بفرستم میگفت الا و بلا اصلا نمیگیرم بریزش دور، این محبتات تظاهره و بعدا میخوای منت بذاری!!! آخه منت چیو بذارم؟؟ یه غذاس دیگه

یه بار گلی که برای عذرخواهی براش خریده بودم و رو جلوی چشمام انداخت سطل آشغال، چندین بار براش غذا سفارش داده بودم ببره سر کارش انداخت دور

22

سنت پایینه ،ببین من با شناختی که از پدرم دارم راحترم میتونم مشکلاتم رو با پدرم درمیون بزارم حالا شما با شناختی که از پدر و مادرت داری ببین با کدومشون میتونی صحبت کنی و هر چه زودتر بهتر 

بنظرم الان نگو به خانواده ات باهاش ازدواج چن سال بعد با روح و روان داغون با یدونه بچه طلاق بگیر برو ...

منم قبول دارم این حرفارو ولی واقعا شرایط سختیه، در حالیکه فردا نوبت پرو آخر لباس عقده به مامانم بگم نمیخوام