2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 😑✋️

بسیاااااااااار حسود بودن بسیاااااااااااااار

بسی رنج بردم تا دوست شدیم

راستش بخوای من با مهربونی و سکوت در برابر کارهاشون بهشون فهموندم آدم درگیری نیستم خودشون کم کم درست شدن

همسرمم همیشه میگفت من دخالت نمیکنم و این در حالی بود که قبل عقد میگفت خواهری من خیلی خوبن و من پشتتم 😒

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
من ولی زیاد خودتو درگیر نکن تجربه من اینو نشون میده یه زمان کل فکر و ذهنم این بود که خواهرش چیکار می ...

شوهر ندارم 

رلم ابجیاش ازم خوششون نمیاد 

دنیا همه سَر به سَر خیال است،خیال
من 😑✋️ بسیاااااااااار حسود بودن بسیاااااااااااااار بسی رنج بردم تا دوست شدیم راستش بخوای من با م ...

وااقن؟؟

اول میگف پشتتم بعد زد زیر حرفش

رل منم میگف محلشون نذار

دنیا همه سَر به سَر خیال است،خیال
شوهر ندارم  رلم ابجیاش ازم خوششون نمیاد

منم خواهر همسرم از اول که دوست شدیم باهام بد بود حتی به دروغ پشتم بد میگفت ولی الان ۵ سال گذشته و نامزد کردیم خیلی بهتر شده چون رفت و امد کردیم بیشتر همو شناختیم 

تیکر رسیدن به اهدافممم💪
وااقن؟؟ اول میگف پشتتم بعد زد زیر حرفش رل منم میگف محلشون نذار

آره بخدا

میگفت خواهرای منم مثل خودت تحصیل کردن سرگرم زندگی خودشونن و... بعدشم من هواتو دارم و...

روز عقدم یه جوری نگاه میکردن انگار من دزدم اومدم داداش جونشون بدزدم

حتی یه تبریک به من نگفتن فقط داداش جان داداش جان میکردن اوووووف یه عالمه رفتار زشت و بی ادبانه داشتن

یکی دوبار به همسرم گفتم گفت منو وارد این خاله زنک بازیا نکن

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر