2777
2789
عنوان

به مشکل خوردیم سر همسفر هامون... 😕

248 بازدید | 16 پست

سلام

چند شب پیش مهمون داشتیم قرار شد که باهم دیگ برنامه بریزیم بریم مسافرت 

یعنی دراصل اونا مارو دعوت کردن ک باهاشون بریم و ماهم قبول کردیم

حالا دیشب خونه بابام بودیم. شوهرم درمیاد میگه ما قراره بریم فلان جا شما هم میاین بریم؟ بابامم گفت با کی؟ گفت هیشکی خودمون 🙄🙄🙄

بعد شام مامانم گفت اگه ما هم نیومدیم شما خواهر و برادرتو باخودتون ببرین! 18و 9 ساله ان. 

حالا من موندم چیکار کنم . 

از ی طرف شوهرمو میخوام خفه کنم با تعارف نابجا. از طرف دیگ مسولیت قبول کردن برام سخته، و از طرف دیگ دلم واسه خواهر و برادرم میسوزه خیلی گناه دارن سال تا سال هیچ جا نمیرن، میدونم مامانم هم ناراحت میشه و تا عمر دارم این قضیه رو میگه. شما بگید منطقی چیکار کنم؟ اصلا رومم نمیشه به شوهرم بگم مامانم همچین حرفی زده. 

دختر قشنگم، خوش اومدی به زندگیمون😍مامان فدای تک تک نفسات 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم هم اگه دوست داشته باشه کسی باهامون نیاد خب حق داره خودمو جاش میذارم ولی تقصیر خودشه که بی موقع حرف میزنه. 

شوهرت نباید بدون مشورت این حرفو بزنه

ازاین کارا زیاد میکنه. هزار بار تاحالا هم بهش گفتم اینقد بی فکر حرف نزن. بی فایده س. الان چیکار کنم

وای شوهرت یه رگش اصفهانی نیست! کارش مثه همسر منه هر جایی می خوایم بریم الکی بقیه رو تعارف می کنه. الان اومدم شهر مادربزرگش دیدنی قبلش اصرار اصرار به خواهرم و مادرم  شما هم بیاین. هی من با چشم ابرو که چی داری می گی؟!!! مگه خونه ی مادر بزرگت نمی ری ؟ بیاین چی کاررر!

حیلی سخته من باشم تو این شرایط گریه میکنم چون خیلی میترسم خواهر برادرم ناراحت شن از اونطرف خودمم را ...

منم دقیقا همین حالم. ولی گریه ک دردی دوا نمیکنه. نمیدونم چیکار کنم

شوهرت تعارف کرده پس باید بپذیره،شما هم اونا رو ببر گناه دارن،سعی کن بهت هم خوش بگذره

واقعا برام سخته مسولیت قبول کردن 

کاش میشد شوهرمو تا میخوره بزنم یکم دلم خنک شه

بگو دوست هامون همه بدون بچه میان نمیشه ببرم شون با زبون بی زبونی بگو 

دوست نیستن ک. فامیلیم همه باهم . من و شوهرم فامیلیم 

به متدر توضیح بده تنها نیستیم خودمون مهمونیم شوهرم تعارف الکی کرده. حودتونم بیاین جای جدا اجاره کنیم ...

خودشون بیان مشکلی نیست. باماشین خودشون میان . ولی نمیان 

چه طرز فکری داره مادرت که میکه ما نیومدیم فلانیم ببرید انگار میخوان برن مدرسه که راحت میگه ببرید توی سفر هر اتفاقی پیش میاد. دور از جون مشکلی پیش بیاد چجوری جواب میدی باید درجا میگفتی بهش که ترس داری نمیتونی ببریشون 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼