2777
2789

من یکیو میخام 7سال ب هم بودیم همو‌دوستداشتیم و از بچگی منو پسر عموم ب اسم هم کردن 😂امیدوارم متوجه شین چی گفتم اگه ندونستم اسمش چیه خلاصه اینجا تو فامیلاهای ما خیلی محدودیتها زیاده شاید اونقدر ک باورتون نشه و عیچ راهی جز اینکه ک با پسرعموم ازدواج کنم نداشتم بعد از ازدواجم اونم ک دوستش داشتم رفت و هی اومد باز رفت الان 10ماهه رفته نمیتونم فراموشش کنم 😔😔 اینستا پستعاشو میبینم کلا میمیرم 😔 حتی تو کامنتا ببینم برا زن رفیقش توکامته استیک گذاشته میمیرم از حسودی و تو دلم اینق فحش میدم اون زن رفیقش وو چون با اون پیجش شوهرشو فالو نکرده اینو فالو کرده بعدم کلیپ گذاشته فق همی یکی رفته کامنت گذاشته

بعدم دخترع ینی زن رفیقش رفتن شهرستان استوری گذاشته بود بعد یهو ی پایی تو استوری بود ک حس میکنم پای همونه ک دوستش دارم الان بدتر دارم میمیرم پاشو از اونجایی تشخیص دادم ک پوشش اونها باهم فرق داره از شلوارش فعمیدم😔توروخداکاش درکم کنید چون واقعاً دارم میسوزه قلبم 

بنظرتون برم ب یکی از رفیقا اونی ک دوسش دارم پی بدم گاهی سراغشو بگیرم ک کجاست با کی هست ب نظرتون رفیقش نمیگع بهش؟ 

اینم بگم اون پیجمو نمیشناسه اصلا عمون دوستمو میگم

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

خیانت زنجیره ای

پسره و زنِ دوستش

شمایی که این وسط متاهلی و حسادتت

و...

و....

و...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شما ازدواج نکردی؟

بشین زندگیتو بکن دیگه

واقعا راس میگه ادم وقتی بیکار میشه شیطون میره تو جلدش تا واسه خودش دردسر درست کنه ها

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
خیانت زنجیره ای پسره و زنِ دوستش شمایی که این وسط متاهلی و حسادتت و... و.... و...

اون پسره ام قرار بود با زن دوستش رل باشه  

منو ول نمی‌کرد ک بره😐😐 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

تو ک متاهلی دیگه چی میخوای؟

واقعا درک نمیکنم امثال شماهارو 

بشینین زندگیتونو کنین این خیانت ها چیه ک ب اسم عشق میخواین ماستمالیش کنین

این پسری ک تو میگی امسال ن سال دیگه عاشق یکی میشه و ازدواج میکنه اونوقت تو میخوای آویزون زندگیش شی؟ خجالت نمیکشین ن؟

اون پسره ام قرار بود با زن دوستش رل باشه   منو ول نمی‌کرد ک بره😐😐

شِتتتت

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یعنی چی دقیق 😐😐 دست خدم بود فراموشش میکردم وقتی نمیتونم نمیشه چیکار کنم ؟ بهم بگو

اگ میخوای طلاق بگیر برو خب با ابروی شوهر و‌خانواده ات بازی نکن.

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...
تو ک متاهلی دیگه چی میخوای؟ واقعا درک نمیکنم امثال شماهارو  بشینین زندگیتونو کنین این خیانت ه ...

وقتی درک نمیکنید پس کامنتم نزارید من اگر اویزونش میشدم همین الآنم می‌تونستم بشم ولی نمیشم چون میخام اون فراموش کنه و مزاحمش نشم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
وقتی درک نمیکنید پس کامنتم نزارید من اگر اویزونش میشدم همین الآنم می‌تونستم بشم ولی نمیشم چون میخام ...

اصلا خیانت رو درک نمیکنم

اما ب این فکر کن اون آقا با کسی تو رابطه اس یا وارد رابطه میشه عاشق میشه و ازدواج میکنه

تو میخوای چ کنی؟ قطعا زندگیشو بخاطر تو تباه نمیکنه تو میخوای چیکار کنی؟

اگ میخوای طلاق بگیر برو خب با ابروی شوهر و‌خانواده ات بازی نکن.

الان من دارم چیکار میکنم ک ابرو خانوادم بره 

؟ 

برا اینکه پستهاشو نگاه میکنم یا کامنتهای ک میزارع شمام بدون هیچی آدمو قضاوت میکنید چون سر کسی نیومده اگه میتونسم طلاق بگیرم از همون اول می‌تونستم ازدواج نکنم ک نتونستم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
اصلا خیانت رو درک نمیکنم اما ب این فکر کن اون آقا با کسی تو رابطه اس یا وارد رابطه میشه عاشق میشه و ...

اون ازدواج کنه  قطعا فراموششم نمیکنم مث الان پستهاش و استوریاشو میبینم😂😂  مگه من الان چیکارش دارم ک ازدواج کنه داشته باشم 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️
الان من دارم چیکار میکنم ک ابرو خانوادم بره  ؟  برا اینکه پستهاشو نگاه میکنم یا کامنتهای ...

گفتی به یکی از دوستاش پی بدم چیکار کنم فلان کنم

هب نباید نگا کنی 

نگا کنی کلی کار دیگ میزنه به سرت 

یکم مثل مردا باش راحت زنارو فراموش میکنن به چیزشونم نیست تو چرا باید دم از دوستداشتن بزنی

یه پسر مردمه دیگه .

پاش برسه ببین چجوری فراموشت میکنه و کرده 

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...