من باردار نیستم اما میدونم در بیشتر موارد بعد از بارداری مادر تا16 کیلو اضافه وزن پیدا میکنه، و بچه ای ک ب دنیا میاد حداقلش 4و خورده کیلو هست، ایا راهی وجود داره ک در طول بارداری مادر اونقدر چاق نشه و بچه چاق بشه؟ ممکنه؟ قرص میخورن؟ یا دارو گیاهی؟
من تو بارداری21کیلو اضافه کردم الان 4ماه گذشته و 19کیلو کم شده ....نگران نباش تازه من خیلی مراعات کردم و تا 7ماه 10کیلو اضافه شده بود ولی اخراش دیگه از دستم در می رفت😆😆
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دنیا که میاد ، سر چهل روز دوباره رحم جمع میشه، نه شکمی نه اضافه وزنی ، تازه بچه شیر بدی کم هم میشه ، مگه اینکه جلوخودتو ول کنی و پر خوری کنی
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
من تو بارداری21کیلو اضافه کردم الان 4ماه گذشته و 19کیلو کم شده ....نگران نباش تازه من خیلی مراعات کر ...
خیلی زیاد کردی ، من دوازده اضافه شدم
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
من قدم 167وزنم68،قبل اقدام بار داری باید رژیم بگیرم
نه بابا بدنت ضعیف میشه...من خودم با 73کیلو باردار شدن ....همش کم میشه نگران نباش ...به خصوص اگه خودت به بچه شیر بدی و زایمان طبیعی کنی که شکمت یو فرم نشه