2777
2789
عنوان

چی هستید؟

105 بازدید | 7 پست

وقتی بهتون حرفی میزنن و ناراحت میشید جوابی نمی‌دید و حتی بعضی وقتا لبخند هم می‌زنید و میزارید پای انسانیت خودتون 

دلخور میشید بیان نمی‌کنید

تو جمع خودتون رو قایم میکنید ، خودتون رو به دیگران میخوایید ثابت کنید ،تماس نمی‌گیرید و حرفتون رو نمیزنید و خودتون رو لایق بهترین ها ، یا حرفتون رو ارزشمند درحد بیان نمیدونید ؟

شما عاقل ،فرهیخته ، انسان دوست و... نیستید فقط عزت نفس پایینی دارید

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه بگو چیکار کنیم 😐

تلاش کنید خودتون رو ارزشمند بدونید دوره کتاب و.... راجب عزت نفس تهیه کنید 

من همیشه فک میکردم این رفتارم ک ناراحت میشدم و جواب نمیدادم نشون از فهمیدگیمه 😏الان فهمیدم از نبود عزت نفسم بوده و تازه دوره خریدم 

تلاش کنید خودتون رو ارزشمند بدونید دوره کتاب و.... راجب عزت نفس تهیه کنید  من همیشه فک میکردم ...

من همون اول میدونستم بخاطر اعتماد بنفس پایینمه😑 

ولی این چیزا رو من جوابگو نیست منو باید کالبدشکافیو هیپنوتیزمم کنن تا درمان شم متاسفانه ...

ریشه در کودکی و ژنم داره 

چیزی بگن یا جواب نمیدم ضایع میشن یا با مهربون جوابشو میدم و با ی لحن خیلی تیز ک بگیره چی میگم😂 گاهی ...

خیلی حال میده ،من تازه یاد گرفتم جواب بدم ( محترمانه نه لحن بد) و اووووونقدر خوشحالم ک بجای حرف زدن با خودم تو حموم و موقع مسواک زدن و قبل خواب و.... راجب موضوع همون لحظه حرفامو بزنم ،اونقدر خوشحاااالم

من همون اول میدونستم بخاطر اعتماد بنفس پایینمه😑  ولی این چیزا رو من جوابگو نیست منو باید کالب ...

حتما تراپی برو ، این مسعله مهمیه