2777
2789
عنوان

اونایی که اردک داشتن بیان 🥺

209 بازدید | 5 پست

یه جوجه اردک دارم که گردنش یه کم حالت قرمز داره . و الان از صبح سرش رو یه دفعه غیر طبیعی تکون میده انگار حالت خفگی پیدا می کنه 

نمی دونم چی کار کنم 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال کجا نگهش میداری؟  من میخوام جا درست کنم براش بزارم خونه اما خونوادم میگن بو میگیره خون ...

اگه حیاط بزرگ دارین اردک بگیر 

اردک خیلی غذا میخوره و خیلی هم کثیف کاری میکنه . 

مثل مرغ و خروس  بو میده😷

🐈🐈‍⬛

گردنش زخم شده و سخت نفس می‌کشه ؟

اگه مشکل تنفسی یا سرماخوردگی نباشه احتمالا به همون زخم گردن برمیگرده

زیر گردنش رو خوب چک کن موهاش رو بزن کنار اگه جوری زخم شده که موها از بین رفته یا رد انداخته یا خونریزی و لختگی خون و... داره امکان ایجاد یا وجود قارچ تنفسی داره باید قطره ی ضد قارچ بگیری دامپزشک می‌نویسه، نمیتونی بری دامپزشک هم اسمش سولوشن کولو تریمازوله هر ۱۲ ساعت باید بزنی موضعیه

فقط تا مطمئن نشدی از روی پوست زخم شده نزنیا

اگه چک کردی زخم نبود و انگار از داخل بود احتمالا همون بیماری تنفسی یا سرماخوردگیه، ببر دامپزشک نسخه ی انرو مینویسه

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو