2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسره ازم خوشش میاد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 84 پست
اها. درضمن چشاتم قشنگه . بچتون بنظرم از اون بورا میشه 😂😂😂.

وای هنوز یه کلمه حرف باهاش نزدم به جز دو سه بار سلام🤣اون نمیاد جلو 

شاید هم از من خوشش نمیاد چون من خوشم میاد فکر میکنم اونم خوشش میاد

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

وای هنوز یه کلمه حرف باهاش نزدم به جز دو سه بار سلام🤣اون نمیاد جلو  شاید هم از من خوشش نمیاد ...

😂😂میاد بابا پسرا منتظر یه حرکت از طرف مقابلن تا بیان جلو . تجربه ندارما ولی میدونم . تو هم یه خودی بنما 

خودم تنها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂میاد بابا پسرا منتظر یه حرکت از طرف مقابلن تا بیان جلو . تجربه ندارما ولی میدونم . تو هم یه خودی ...

نه این خجالتیه یا نمی دونم شاید مغروره 

من پرستاری میخونم

مغرور نیست شاید میترسه نه بشنوه . چون بالاخره اگه نه بشنوه باید 4 سال همکلاسی باشین یه جوریه ...

اره احتمال اینم هست چون پسرا به دخترای دیگه پیشنهاد دادن نه شنیدن خبرش هن تو دانشگاه پیچید

اره احتمال اینم هست چون پسرا به دخترای دیگه پیشنهاد دادن نه شنیدن خبرش هن تو دانشگاه پیچید

خب همین دیگه . پس چرا میگن تو دانشکاه ترم یک رل نزنین حدافلش اینه اگه کات کردن یا نه شنیدن اینا 4 سال یا 7 سال همو میبینن بالاخره . شاید مطمعن نیست ک تو اوکی هسی یا نه 

خودم تنها

خب همین دیگه . پس چرا میگن تو دانشکاه ترم یک رل نزنین حدافلش اینه اگه کات کردن یا نه شنیدن اینا 4 سا ...

بیاره ها حق دارن نیان جلو 

منم نمیرم جلو خواست بیاد خواست نیاد😁

😂😂اصلا باهم حرف نمیزنین ؟  شمارتم نداره ؟  کلا با بقیه دخترا گرم میگیره؟

نه کلا ساکته فقط کمی با پسرا حرف میزنه اما دخترا دیدم چندبار رفتن باهاش حرف بزنم سرش پایین بود تو صورتشون نگاه نمی کرد شماره هن داره تو گروه کلاسی هست

نه کلا ساکته فقط کمی با پسرا حرف میزنه اما دخترا دیدم چندبار رفتن باهاش حرف بزنم سرش پایین بود تو صو ...

اهااا. بنظرم روت کراشه از ما گفتن بود رل زدی بیا منو تگ کنیااا 😂😂

خودم تنها

نه کلا ساکته فقط کمی با پسرا حرف میزنه اما دخترا دیدم چندبار رفتن باهاش حرف بزنم سرش پایین بود تو صو ...

تو این مدتم سعی کن با پسرای دیگه گرم نگیری عادی باهاشون رفتار کن . اگه خودتم واقعا روش کراشی 

خودم تنها