2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من بااینکه گوشیم نه رمزی چیزی داره دائم هم دست شوهرمه درگیربچه داری ام جایی هم نمیرم اهل ارایش وتیپ انچنانی هم نیستم ولی بازشکاکه معلوم نیست به چی شک داره بایدیه خراب ناجورگیرش میوفتاد تامیفهمید زن خوب یعنی چی

چه دوستای ماه و نجیبی دارم از مدرسه میشناختم... شوهراشوت نمیذارن یه بیرون با بقیه بیان... خونه ی مامانشونم چکشون میکنن... اونوقت دوستام که از وقتی چشم باز کردن هر ماه با یه پسر بودن چقدر شوهراشون رو سرشون حلوا حلواشون میکنن انقدر دلم میسوزه میبینم تو جوونی مثل پیرزن ها شدن

دقیقا من بااینکه گوشیم نه رمزی چیزی داره دائم هم دست شوهرمه درگیربچه داری ام جایی هم نمیرم اهل ارایش ...

یا ژنتیکی شکاکن یا از بچگی انقدر بد زنارو تو گوششون خوندن بدبین شدن.. کاملا میفهممت عزیزم

بااحترام عنوانتونو قبول ندارم خیلیا خوبن شوهراشونم خوبن و بلعکس ولی بله انتخاب اشتباه خیلی بده

من دور وبرم زیاد دیدم متاسفانه... بله قطعا نمیشه همه رو تعمیم داد ولی اکثر اونایی که شوهراشون شکاکن دخترای خیلی پاک و نجیبین