2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم دعوای شدید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4276 بازدید | 88 پست

به نظرم حرف اولش دقیقا بدلیل این بوده که پسرش بی پدر بزرگ شده و واقعا ارزو داشته با دختری ازدواج کنه که پدراون دختر جای خالی پدرش را پرکنه 

اینکه میرنجونه چون خودشم میرنجه و زیاد اذیت شده 

اینکه گفته تنها داراییم حقیقت بوده و هست واقعا همه عمرش فقط برای این پسر بوده و دلخوشی دیگه نداشته....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شدتتت ساده هستم و دوس ندارم کسی ازم ناراحت شه  ولی امروز جوابشو دادم

عزیززم من درکت میکنممم منم خیلیی ساده هستم. 

قشنگ حرفاااتو میفهمم 

چن بار در هفته میری خونشون ؟!!!

پسرم   

مال منم هرروز خونمه . ب شوهرم میگف  برات زن میگیرم باز😂 

منم میخندیدم میگفم عشقم این کارو بامن نمیکنه🤣 بعد پسرش سرخ میشد  خجالت می کشید . ولی تایید میکرد 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بچاها مادرشوهرم خیلی زن ترسناکیه فامیلامون اولین بار که دیدنش همششون از دم گفتن

کپی برابراصل مادرشوهرمن اونکه هرکی توفامیل روش حرف بزنه جلوجمع باخاک یکسانش میکنه فقط بهت میگم کفش اهنی بپوش منوکه ده ساله پیرکرداین زن جوونم هستااجتماعی نمازخون ولی ازصدتاکافرنجس تروبی ایمان ترکافرازین زن رحم ومروتش بیشترمن روبه قبله بودم ازبس حالم بدبودمیرفت میگفت پشت سرم همش ادااصول درمیاره توعقدمیومدپیش مامیخوابیددوسال عقدخداشاهده هرهفته تخم مرغ باماهیتابه رواپن میزاش میگفت عروس درست کن کلایه وعده میرفتم صبح زودم میرفتم سرکارتازه خودش بایدتعیین میکردچه روزی بریم خونش دلبخواهی نمتونستی بری والادعواراه مینداخت

مادرشوهر من بسیارادعا دارن که من دخترشونم.پدرشون که فوت کرده بود می‌گفت از سارا یعنی من یادبگیرباباش ...

دوست منم همین مشکل داشت هرچی به همسرش میگفت مامانت باهام بد حرف میزنه اون باور نمیکرد یه بار که دوستم خونشون بود مامانش شروع‌کرد دوستم سریع یواشکی فیلم گرفت با صدا فرستاد واسه شوهرش تا باور کرد 

خیلی خوب خودتو کنترل کردی دمت گرم

من الان فشاری شدم 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹