2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم دعوای شدید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4276 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه گفت دیگه نمیخام ببینمت و تااااق قطع کرد منم تو دلم گفتم خداروشکررررر

راحت شدی دیگه اصلا نه سراغشو میگیری نه دربارش حرف میزنی همه اینا بهونست دنبال اینه کاری کنه بری ازش عذرخواهی کنی بابت کاری که نکردی ببین از چی سوخته خواسته اینطوری عید رو بهت تلخ کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اهاااا بعد گف تو ناراحتیاتو میگی اعصاب پسر منو خورد میکنی گفتم ظهری دیدم کی اعصاب روانشو خورد کرده ...

کدوم شهرید

هر چی خوندم فقط خندیدم

این حرفا دعوا نیس که

به روی خودت نیار

از ماست که بر ماست

بخدااا میترسم سحر و جادوم کنه😂

بعد شوهرمو عصبانی کردم ک ازش حرف بکشم ببینم چهل دقیقه چی گفته که اونجور عصبیش کرده

گفت گفته این دختره در شان خانواده ما نیست! خانوادشم نیستن

( بچاها بخدا پدر من خیلییی پولدار بود و وضع مالی عالی خودمم تحصیلات و شغل عالی دارم، ایشون کاملا معمولی و دیپلم ردی! ولی خدا شاهده یکبار ب روی شوهرم نیاوردم چون وااقعا عاشقشم و مرد بینظیری هست)

بعد کلی ب کادوهای عروسیمون ک فامیلامون کم داده بودن و جهیزیم ب شوهرم تیکه انداخته و عصبیش کرده

بعد مامان بی سیاست من دعوتش کرد بریم روستای یکی از فامیلامون ایشون خیلی هم افاده ای هستن و هیشکی رو ...

از کمبود و ناراحتی و تنهاییشه ولش کن 

بزار پارس کنه درست نیست دهن به دهن بزاری یا شوهرتو علیهش بشورونی گناه داره 

مادرشوهر من بسیارادعا دارن که من دخترشونم.پدرشون که فوت کرده بود می‌گفت از سارا یعنی من یادبگیرباباش که مرد زیاد گریه نکرد.همیشه جاهایی که همسرم نیست تیکه های بدی میندازه ادمو میسوزونه و من نمیتونم به همسرم ثابت کنم همچین حرفی زده.بی خیالش باش.