2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم دعوای شدید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4276 بازدید | 88 پست
به نظرم حرف اولش دقیقا بدلیل این بوده که پسرش بی پدر بزرگ شده و واقعا ارزو داشته با دختری ازدواج کنه ...

عزیزم خودش همین توجیه رو میاره ولی اصلا دلیلش برام مهم نیس که چرا اینو بهم گفته

من انقدر حالم برای پدرم سر عقد بد بود که با گریه ب عاقد گفتم اسم پدرم رو نیار که میترکه بغضم

عزیزم تاپیک های قبلیم رو ببین

من همش ناراحت ایشون بودم و همش احترام

تا همین امروز هم بخاطر شرایطش هیچی نگفتم

ولی منم ادمم عزیزم دیگه میبره ادم یجایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیززم من درکت میکنممم منم خیلیی ساده هستم.  قشنگ حرفاااتو میفهمم  چن بار در هفته میری خ ...

من قبل اینکه ب برادرم حرف بزنه و ناراحت شم هررر هفته خونشون بودم هرچی میگفت

بعد اون اتفاق دو  سه هفته یبار میرفتم واقعا اعصابم هم راحتتر بود تا اینکه باز نزدیک شدیم و …

شوهرم هیچی نمیگه هیییچ جلو من منو اروم میکنه جلو اون اونو اروم میکنه

وای همینه انقد سواستفاده میکنن ، دوبار خودت دهن باز کن قشنگ بشورشون من یمی باشم دهنشونوپاره میکنم 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه ها از خوبیهاش هم بگم

تو خونشون اصلا نمیذاره کار کنم

تو ماشین نمیذاره عقب بشینم

بهمون غذا و خوراکی میده

و ب شوهرم ساپورت مالی میکنه و ازش انتظار مالی نداره

ولی بی نهایتتتت تلخ زبونه و همه میگن

بچه ها از خوبیهاش هم بگم تو خونشون اصلا نمیذاره کار کنم تو ماشین نمیذاره عقب بشینم بهمون غذا و خو ...

خب اینا رو اولش بگو ک قضاوت نکنن مادرشوهرتو بهرحال هر ادمی خوبی بدی داره کسی خوب مطلق نیست اینم تنهابچشه انتظار احترام داره شماهم احترام میزاری وظیفته ولی اونم نباید هرچیزی بگه

میگه ب بچه خودمم میگم بخدا فقط من نیستم همه از دست زبون تلخش خسته ان من بیشتر از همه ترکش میخورم

هر روز زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج علقمه هم حصاریه که باعث میشه آدمای بد از شما دور بشن برای همیشه بخون " از نون شب واجب تر بدون و بخون برای همیشه " 

اگه وقتایی که نمیتونی بخونی فقط علقمه بخون 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز قمر در عقرب باشه " بقیه ی روزها مهم نیست روز قمر در عقرب باشه 

بچه ها از خوبیهاش هم بگم تو خونشون اصلا نمیذاره کار کنم تو ماشین نمیذاره عقب بشینم بهمون غذا و خو ...

روی هم‌ جنتلمنه

باهاش خوب باش

این حرفا مهم نیس

از ماست که بر ماست
عزیزم بهم گفت پاتو خونم نذار چجوری خوب باشم باهاش؟؟؟

حرصش دراومده اینجوری گفته

در شان شما و اون خانم این حرفا نیس

از حرفات متوجه تحصیلات دو طرف میشه شد

بالاخره حرف و بحث پیش میاد شما بعنوان یک عروس باید کوتاه بیای.

اون خانم‌ اگه زن بدی بود اصلا همراهتون نمیومد . 

هم لحن شما و هم لحن اون خانم تقریبا ملایم و محترمانه است . بنظرم شما ارتباط قطع نکن که اگه قطع کنی ممکنه 

پسرشو تحریک کنه علیه شما . 

از ماست که بر ماست

نمی‌دونم به خدا بعضی ها از سر بیکاری هست از سر حسادت هست از چی هست به یک چیزهایی گیر میدن آدم میمونه زن داداش منم از بعد ازدواجم اخلاقش عوض شد مثلا من سلام میکردم گاهی حتی نگاهم نمی‌کرد یک کله اش رو‌ تکون میداد اون وقت یکبار من حواسم به بچه ام بودم بهش نگفتم خوبی  گله کرد چقدر اوقات تلخی که آره فلانی به من نگفت سلام خوبی چقدر داداشم رو پر کرد جالب اینجا بود اوایل ازدواجم شوهرم رو چشم نداشتن ببینند بعد میگفتن نه شوهرت خوبه تو بدی واقعا بعضی ها چرا اینقدر بیکارن به کوچکترین چیز حساسیت نشون میدن .