2777
2789

امروز باهم رابطه داشتیم میدونه من بچه دلم نمیخواد ولی اون گیر داده بچه میخوام...اما من میترسم ازش باردار شم چون نه وضع مالیمون خوبه نه به شوهرم اعتماد دارم چند وقت پیش بهم خیانت کرد باراولشم نبوده..واینکه اعتیادم داره پنهانی مواد میکشه...منم قایمکی بعداز رابطه قرص ضدبارداری خوردم اما امروز جونشو قسمم داد چیزی خوردم که بچه دار نشیم یا نه منم قسم نخوردم اونم فهمیدوناراحت شد با حالت قهر رفت سرکار...نمیدونم چیکارکنم واقعا دلم نمیخواد یه بچه بیگناه و به این دنیا بیارم درحالی که نمیدونم چه سرنوشتی درانتظارمه😔😔😔من چیکار کنم گیر کردم شوهرم تو فشار گذاشته بچه میخوام مدیونم کرده میگه من ارزو دارم ولی من دیگه حتی انگیزه ندارم واسه مادر شدن ازوقتی بهم خیانت کرد دیگه کلا قید بچه رو تو دلم زدم...

گور بابای مدیونی

شوهرت فعلا سم‌خالص

تا درمون نشد بچه دار نشو

گناه کارت با من ؛)

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خواهشا با این وضع بچه نیارید اون عقلش نمیرسه 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این چه سوالیه؟ معلومه که شرایط بچه نداری ، اصلا به قسم و قول و قرارش توجه نکن ، همینکه بتونی خودت بااین آدم کنار بیای هنر کردی پای بچه و وسط نکش

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

وااا بگو آرزوهای تو مهمن من نه؟؟ 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹