2777
2789

با یک پسر تو رابطه هستم که هیچی نداره فقط یدونه ماشین داره که اونم باباش براش خریده ولی خیلی دوستم داره و قصدش ازدواجه اما قدش ۱۷۰هست کوتاهه و شغل درستی نداره هیچ رفیقی هم تو زندگیش نداره و همیشه میگه هیچکس منو نمیخواد و میگه هیچکسو ندارم بعد همیشه تو شهر میره ولی منکه میرم میگه واسم جوراب بخر یکبار خریدم ولی باز سه چهار بار دیگه موقعی که رفتم بیرون میگه برام جوراب بخر اینو که میگه بیشتر منظورش اینکه مثل یه چیز گرون قیمت هم براش بخرم و با اون جوراب بهش بدم 

بعد دیشب بهم میگه مثل ساعت خودت برام بخر .

ساعت خودم هم الان قیمتش دو سه میلیونه 

به نظرتون این بدرد ازدواج میخوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرنمیکنم پس فردا حتما توقعه داره تو بری سرکار و خرج کنی

بازم خوددانی

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

الان بگیم واااای عزیزم اره اره خیلی به درد میخوره ازین به بعد بشین نگا کن اقا چه دستوری میدن تقبل کن...این عتیقه هارو از کجا میارید؟؟جربزه کار کردن که نداره هزینه هاش تو و بابات بدین نور علی نور

معلومه که نه

بذارش کنار

واقعا نوبره😅

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

نه والا، تیغ زنه ! چقد بدم اومد از رفتاراش.

فقط فراااار کن 

من واسه شوهرم چیزی میخرم ، روز بعد دو سه برابر پولشو میزنه به کارتم 

این مثل دوس پسر دختر داییمه، آخرم ۳۰ میلیون ازش قرض گرفت به بهونه تعمیر ماشینش، بعد دختر داییمو بلاک کرد سیمشم عوض کرد! آشغال دزد حمال

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘