2777
2789

خیلی خودش رو خوشتیپ می دونه

بد نیست ولی در سلیقه من نیست مثلا یهو سر تا پا پلنگی می پوشه مانتو و شال و ... ، خوب به من مجانی هم اون لباسا رو بدن نمی پوشم

حالا واسه عید چند روز اومدیم شهر اونا صبح تا شب  نشسته میگه چهار تا شال خریدم دو و نیم، این دو تا مانتو رو خریدم هفت تومن، کفش خریدم فلان

خستم کرده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم حریداتو بریز وسط هر کدومو دو سه برابر قیمت اصلی بگو 😈😁 جنگ جنگ تا پیروزی والا 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تحمل کن دو روز تموم بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه انگشتر بدل با یه الماس مصنوعی بخر نشونش بده بگو اینم من خریدم پونصد میلیون تومن پولشم  مامانم بهم داد 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .